1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سوپ پیاز فرانسوی

شروع موضوع توسط saharrahin ‏Mar 30, 2015 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    مواد لازم:
    استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
    پیاز خلال شده =550گرم
    روغن مایع =50 گرم
    سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
    پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
    سس سویا=2ق.غ
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
    آب لیمو= 2 ق.غ


    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    این یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست ( به شهادت تجربیات اینجانب) که حتما باید تست شود. سوپ پیاز به دلیل خواص پیاز بسیار پر خاصیت بوده و در بیماری ها توصیه میشود.

    پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .

    مشاهده پیوست 177616ed31aa6f6a99424c077b429639.gif


    استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.:smile: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.