1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سوپ جو

شروع موضوع توسط novin20 ‏Apr 16, 2016 در انجمن آشپزی مدرن

  1. مرغ به اندازه نصف سینه
    جو پوست کنده 0.5 کیلوگرم
    قارچ 0.5 کیلوگرم
    جو پرک 1 پیمانه
    هویج 0.5 کیلوگرم
    پیاز 2 عدد بزرگ
    آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
    جعفری و گشنیز 1 پیمانه
    آبغوره به میزان لازم
    رب 1 قشق غذاخوری
    نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

    برای تهیه سوپ جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کرده و بشویید. چند ساعت یا از شب تا صبح آن را خیس کنید.
    یک پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کرده و با نصف سینه ی مرغ و کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید که آب پز شود. پس از آب پز شدن مرغ آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.

    دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ در ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی از رنده که خلال خلال نازک شود.
    بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید البته می توانید از سبزی خشک شده هم استفاده کنید.
    پیاز داغ و جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای باشد که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد.
    در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبغوره ی سوپ جو را بریزید و بچشید تا طعم دلخواهتان به دست آید.
    این سوپ جو، قرمز رنگ بوده و تقریبا تمامی افراد این سوپ جو خوشمزه را می پسندند.
    منبع :
    لوازم آشپزخانه صنعتی
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏Apr 16, 2016