1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سالاد کلم قرمز با پرتقال و نارنگی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]


    این سالاد با 250 کالری برای سلامتی شما بسیار مفید است به خاطر اینکه کلم قرمز و مرکبات مکمل یکدیگرند. ویتامین C موجود در مرکبات و میزان زیاد بتاکاروتن در کلم قرمز سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

    مواد لازم
    کلم قرمز کوچک 1 عدد
    پرتقال 2 عدد
    نارنگی 3 عدد
    روغن گردو 3 قاشق غذاخوری
    سرکه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه
    برگ‌های کلفت و خارجی کلم را جدا کنید. کلم را شسته و خشک کنید. سپس برگ‌های کلم قرمزتان را ورقه ورقه و اسلایس کنید. برای این کار می‌توانید از رنده های چندکاره استفاده کنید. کلم‌ها را داخل ظرف بریزید. یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه ورز دهید تا نرم شوند. اجازه دهید کلم‌ها به مدت 15 دقیقه بمانند. سپس با آب سرد آب بکشید و داخل آب کش بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
    نارنگی‌ها و پرتقال‌ها را پوست کنده و خرد کنید. هسته های آن‌ها را خارج کرده و با کلم‌ها مخلوطشان کنید.

    طرز تهیه‌ی سس سرکه
    برای تهیه‌ی سس این سالاد ساده داخل یک کاسه کمی آب پرتقال را با روغن، سرکه و نمک و فلفل هم بزنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید


    ارزش غذایی
    کالری 250
    پروتئین 5 گرم
    چربی 17 گرم
    گلوسید 17 گرم