1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سالاد میگو

شروع موضوع توسط รђเ๓ค ‏Mar 31, 2015 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. รђเ๓ค

    รђเ๓ค تمنای هادی عزیز دل عسگری پس نگارا بفرما کجایی؟

    5,209
    15,159
    22,150
    این سالاد برای مهمانی های رودربایستی دار یک پیشنهاد ایده آل است.

    مواد لازم:


    میگو: هشت عدد متوسط

    آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

    کاهو: چهار برگ متوسط

    ذرت کنسروی: یک‌سوم پیمانه

    کلم بروکلی: یک‌دوم پیمانه

    فلفل قرمز: یک عدد

    گوجه گیلاسی: پنج عدد

    پیازچه: دو عدد متوسط

    پیاز: یک عدد کوچک

    کنجد: مقداری برای تزئین

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس:


    سرکه سفید: یک‌دوم پیمانه

    سس خردل: یک قاشق مرباخوری

    فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

    روغن زیتون بکر: یک‌دوم پیمانه

    روش تهیه:


    ۱. میگو‌ها را بشویید و کمر میگو‌ها را تمیز کنید. آنها را با مقداری آب و یک قاشق آب لیموترش و کمی نمک مدت چهار دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.


    ۲. پیاز را به صورت حلقه‌‌ای و پیازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنید و کنار بگذارید. کاهو و کلم بروکلی را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید و همه مواد را درون یک کاسه بزرگ بریزید.


    ۳. حالا زمان درست کردن سس خوشمزه این سالاد است. برای درست کردن سس همه مواد به غیر از روغن زیتون را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید.


    ۴. همزمان که دستگاه روشن است روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا خوب با مواد مخلوط شود. بعد از سه دقیقه که مواد با هم خوب مخلوط شدند، سس را روی سالاد بریزید و در آخر با مقداری کنجد روی آن را تزئین کنید.