• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سالاد توپی

MahD!ye

مدیربخش زنگ تفریح
ارسال ها
15,130
لایک ها
17,032
محل سکونت
دهه هفتادیا
#1



این سالاد خیلی شیک و خوشگله . سر سفره هم غوغا می کنه .
یه غذای سبک برای شام هم محسوب می شه , یه بار امتحان کنید پشیمون نمی شید .

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط : 3 عدد
کره : 20 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس مایونز : 2 ق غ

مواد لازم برای مغز سالاد :

ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه
خیار شور نگینی : 2/1 پیمانه
مواد لازم برای تزیین روی سالاد :

کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج
سس مایونز
آب لبو - زعفران
کاهو


طرز تهیه :

سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

3a400b0789ed548169491295534b3838.jpg

ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید ( می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ , ... )


6555e9d7ae944dd0ba7dc357edb444a3.jpg
حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید .
یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.

87d62a7905b3e536d00f403ad925c72b.jpg

8e48d2754e9b6c3926c9eff27a13aaaf.jpg
سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه , من از غذاساز استفاده کردم )

5921025af7e9ef1565181ea6e8605c26.jpg


e71196a3bbd62926a0814cda4e17b65c.jpg

bddd82605bf376fee90f48896c98aedb.jpg

936258739372301f2af85f89bee4966e.jpg
توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .

برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .

برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش ( فقط یه کوچولو آبجوش ) مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد )

برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو ( برای طرز تهیه آب لبو به این قسمت مراجعه فرمائید) با سس مایونز مخلوط کردم ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری برای من کافی بود) .

سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید .


7577370f75197ab0fd6a7f74a21ce8c1.jpg

460f88d321615c56435ce9aeb7e205f1.jpg


b1c0cfd16e2eae02c57d81ff1b4f3b43.jpg

00f2f599a763e09bc6fed359ab86bc0c.jpg
 

پیوست ها

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا