1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سالاد توپی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]


    این سالاد خیلی شیک و خوشگله . سر سفره هم غوغا می کنه .
    یه غذای سبک برای شام هم محسوب می شه , یه بار امتحان کنید پشیمون نمی شید .

    مواد لازم :

    سیب زمینی متوسط : 3 عدد
    کره : 20 گرم
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    سس مایونز : 2 ق غ

    مواد لازم برای مغز سالاد :

    ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
    فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه
    خیار شور نگینی : 2/1 پیمانه
    مواد لازم برای تزیین روی سالاد :

    کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج
    سس مایونز
    آب لبو - زعفران
    کاهو


    طرز تهیه :

    سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.

    [​IMG]

    ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید ( می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ , ... )


    [​IMG]
    حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید .
    یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.

    [​IMG]

    [​IMG]
    سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه , من از غذاساز استفاده کردم )

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .

    برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .

    برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش ( فقط یه کوچولو آبجوش ) مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد )

    برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو ( برای طرز تهیه آب لبو به این قسمت مراجعه فرمائید) با سس مایونز مخلوط کردم ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری برای من کافی بود) .

    سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید .


    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.