1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سالاد تن ماهی فرانسوی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]


    ماهی تن منبع فوق‌العاده‌ی پروتئین می‌باشد. سبزیجات تازه ای که در این سالاد وجود دارد نیز ارزش غذایی این سالاد را بالا برده‌اند.
    این سالاد یک غذای سبک و لذیذ برای بهار محسوب می‌شود.
    مدت زمان تهیه‌ی آن حدود نیم ساعت بوده و برای 4 نفر در نظر گرفته شده است.

    مواد لازم
    سیب زمینی تازه‌ی کوچک 500 گرم (حدود 8 عدد)
    لوبیا سبز 250 گرم
    کاهو 1
    گوجه فرنگی ریز گیلاسی 2 فنجان
    تن ماهی 2 عدد
    زیتون بدون هسته نصف فنجان
    پیازچه 4 تا 5 عدد

    مواد لازم برای تهیه‌ی سس سرکه
    سرکه 3 قاشق غذاخوری
    خردل 2 قاشق چای‌خوری
    نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
    فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
    روغن زیتون یک سوم فنجان

    طرز تهیه
    سیب زمینی‌های کوچکتان را شسته و با پوست ورقه ورقه کنید. سپس آن‌ها را داخل یک ماهی تابه‌ی بزرگ حاوی آب جوش ریخته، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه پخته شوند. لوبیا سبزها را هم اضافه کنید. در ظرف را بگذارید. 5 دقیقه یا کمی بیشتر تا وقتی سبزیجاتتان نرم شوند صبر کنید و سپس شعله را خاموش کنید. سبزیجات را آب کش کرده و سپس زیر آب سرد بگیرید.
    کاهوها را خرد کرده و داخل ظرف گودی بریزید. سپس سیب زمینی‌ها، لوبیا سبز، گوجه فرنگی‌های گیلاسی، تن ماهی، زیتون‌ها و پیازچه ها را با کاهو مخلوط کنید.

    طرز تهیه‌ی سس سرکه
    داخل یک پیاله سرکه را با خردل، نمک و فلفل بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود. سپس روغن زیتون را اضافه کرده و همچنان با چنگال بهم بزنید تا مواد کمی غلیظ‌تر شود. می‌توانید سس را روی سالاد بریزید و یا این که جداگانه سرو کنید.