1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

سالاد برنج، دست کمی از شام مفصل ندارد

شروع موضوع توسط Sαяαb ‏Jul 19, 2016 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. Sαяαb

    Sαяαb فـــرفــــريـ❤ مدیر ارشد همراه انجمن

    6,198
    18,061
    91,149
    برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.

    مواد لازم:

    • آب 2 لیوان
    • برنج 1 لیوان
    • تخم مرغ 6 عدد
    • نخود فرنگی پخته 2 لیوان
    • کرفس خرد شده 3/4 لیوان
    • پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
    • فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
    • سس مایونز 3/4 لیوان
    • سس خردل 1 قاشق چایخوری
    • آب لیمو 1 قاشق
    • ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
    • تن ماهی جوشانده 1 قوطی
    • شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
    0861eca892da0d2aae45eda34a25983a.

    طرز تهیه:

    1-آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

    2-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.

    3-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
     
    pirane و meshkat1371 از این پست تشکر کرده اند.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,653
    5,416
    به به چقد خوشمزه...

    سپاس...