1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ریزه کاری مهم در اشپزی

شروع موضوع توسط εℓεŋą-ε ‏Jan 7, 2015 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    - اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
     
    setareh، Mariツ، Negin189 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    2 - برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.
     
    setareh، Mariツ، Negin189 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    3 - اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.
     
    setareh، Mariツ، Negin189 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    4 - برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.
     
    setareh، Mariツ، Negin189 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    5 - آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.
     
    setareh، Mariツ، Negin189 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    6 - برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.
     
    simid، setareh، Mariツ و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    7 - برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و ... به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.
     
    simid، setareh، Mariツ و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. εℓεŋą-ε

    εℓεŋą-ε اینے کِ الـان هَستَمـ . آرزوی بچگیـامـ نَبـود ..! همراه انجمن

    1,275
    14,100
    32,882
    8 - برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.
     
    simid، setareh، Mariツ و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. simid

    simid ŚĨMĨŃ ŐMĨĎ

    7,654
    15,776
    60,056
    :22::20
     
    εℓεŋą-ε از این پست تشکر کرده است.
  10. ღҲ̸☜ نیـمــ☠ــا ☞Ҳ̸ღ

    ღҲ̸☜ نیـمــ☠ــا ☞Ҳ̸ღ @! حقیقــت فــاز بــدی میـــاره طرفـــت !@

    1,948
    10,062
    26,435