1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

رول دارچینی

شروع موضوع توسط ®ŁáÐɏ §¡£Vë ‏Aug 1, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. ®ŁáÐɏ §¡£Vë

    ®ŁáÐɏ §¡£Vë $من و مجتبی$ . . .#شما همه#

    7,932
    22,394
    104,805
    1b03c72123f7fc4dca13e460ddc20a60.

    مواد لازم:

    • آرد 600 گرم
    • شیر 200 میلی‌لیتر
    • پودر خمیر ترش 10 گرم
    • شكر 50 گرم
    • نمك 2/1 قاشق چایخوری
    • تخم مرغ 2 عدد
    • مارگارین مخصوص قنادی 400 گرم
    • روغن مایع 60 میلی‌لیتر
    • كرم پاتی‌سیر، دارچین و كشمش به میزان لازم
    • زعفران به میزان لازم
    • زرده تخم‌مرغ یک عدد

    روش تهیه:

    1. ابتدا شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمك و شكر را با هم مخلوط می‌كنیم تا مایه یكدست حاصل شود. در كاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط كرده، به مایه آماده شده اضافه می‌كنیم. خمیر به دست آمده را 10دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را می‌‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به شكل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف كمی باز می‌كنیم.

    2. مارگارین را وسط خمیر گذاشته و چهار طرف را روی آن جمع می‌كنیم و وردنه را روی آن می‌كشیم تا كره بین خمیر باز شود. خمیر را سه‌لا تا می‌زنیم و 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز كرده و پنج لا تا می‌زنیم و 20 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. دوباره مرحله پنج لا را با 20 دقیقه استراحت تكرار می‌كنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و 10 دقیقه استراحت می‌دهیم.

    3. حالا خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز می‌كنیم، روی خمیر را با كرم پاتی‌سیر، دارچین و كشمش پوشانده، آن را لوله می‌كنیم و حلقه حلقه می‌بریم و یك پهلو داخل سینی می‌گذاریم، روی نان‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین كرده، شكر می‌پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌ دهیم و می‌پزیم.
    نکته:

    این شیرینی را با خمیر هزارلا نیز می‌توانیم تهیه كنیم؛ در این صورت چون خمیر هزارلا به صورت آماده در بازار به فروش می‌رسد كار ما بسیار ساده‌تر خواهد شد اما شیرینی‌ای كه با خمیر هزارلای آماده تهیه می‌شود بسیار ترد‌تر و خشك‌تر از شیرینی‌ای خواهد بود كه خمیر آن در منزل تهیه می‌شود ولی در هر دو صورت مطبوع و خوش‌طعم است.
     
    خاک پای حضرت زهرا... و اترو از این پست تشکر کرده اند.