1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

روش تهیه چیز کیک قرمز

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 18, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    رنگ قرمز این دسر خوشمزه اشتهابرانگیز است.

    مواد لازم برای 10- 8 نفر:
    پودر سوخاری شکلاتی: یک و نیم پیمانه
    کره آب شده: یک چهارم پیمانه
    شکر: یک قاشق غذاخوری
    پنیر خامه‌ای نرم شده: 226 گرم
    شکر: یک و نیم پیمانه
    تخم‌مرغ بزرگ: سبک هم زده شود.
    پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
    خامه ترش: یک پیمانه
    شیر بدون چربی:‌نصف پیمانه
    پودر وانیل: 2 قاشق غذاخوری
    سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری
    رنگ غذای خوراکی قرمز: ‌6 قاشق چای‌خوری( 28 گرم)
    پنیر خامه‌ای نرم شده: 85 گرم
    کره نرم شده: یک چهارم پیمانه
    شکر: 2 پیمانه
    پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری
    چند شاخه نعنا برای تزیین

    طرز تهیه:
    • پودر سوخاری کاکائویی، کره آب شده و یک قاشق چای‌خوری شکر را خوب با هم مخلوط کرده و آن را درون قالب کیکی ریخته و به سمت پایین کاملا فشار دهید.

    • درون کاسه یک همزن برقی 226 گرم پنیر خامه‌ای را با یک و نیم پیمانه شکر خوب همزده سپس تخم‌مرغ و 6 ترکیب بعدی را به کاسه اضافه کرده و با سرعت کم آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. مایه را درون لایه‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.

    • قالب را درون فر ابتدا روی حرارت 325 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه سپس روی 300 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت و ربع یا تا زمانی که مایه کیک سفت شود حرارت دهید.

    • حرارت را خاموش کرده و بگذارید کیک درون فر به مدت 30 دقیقه بماند. کیک را همانطور که در قالب است از فر خارج کرده و در محیط بیرون فر 30 دقیقه دیگر نیز آن را خنک کنید.

    • سپس روی کیک را پوشانده و 8 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

    • با استفاده از همزن برقی 85 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده را با یک چهارم پیمانه کره مخلوط کرده سپس به آرامی شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    • کیک را از قالب بیرون آورده ( ابتدا لبه‌های کیک را با چاقو آزاد کنید سپس آن را از قالب بیرون آورید) و از رویه آماده شده پنیر و کره و شکر و وانیل روی آن پخش کنید.

    • در صورت تمایل روی کیک را با شاخه‌های نعنا تزین کنید.
     
    SHAPARAK از این پست تشکر کرده است.