1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

روش تهیه بلوندی شکلات سفید

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 18, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    بلوندی در واقع یک نوع کیک برش خورده است که در ترکیب آن، از شکر قهوه‌ای استفاده می‌شود .

    مواد لازم برای 64 قطعه مربعی شکل:
    کره بدون نمک یا مارگارین: نصف پیمانه؛ نرم شده
    شکر قهوه‌ای: یک پیمانه
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    پودر وانیل: 2 قاشق چای‌خوری
    آرد: یک پیمانه
    نمک: نصف قاشق چای‌خوری
    جوش‌شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
    شکلات سفید خرد شده: نصف پیمانه
    گردوی خرد شده: نصف پیمانه
    پودر قند برای پاشیدن روی کیک‌ها

    روش تهیه:

    • فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های یک قالب کیک به ابعاد 24 *24 سانتی‌متر را چرب کنید.

    • با استفاده از همزن برقی،‌ کره و شکر قهوه‌ای را درون کاسه‌ای متوسط خوب هم بزنید.

    • تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

    • آرد و نمک و جوش شیرین را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    • شکلات سفید و گردوی خرد شده را به مخلوط افزوده و تاحدی که خوب با هم مخلوط شوند هم بزنید.

    • مخلوط را درون ظرف مخصوص پخت که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و روی آن را با یک کفگیر پلاستیکی صاف کنید.

    • ظرف را درون فر به مدت 22- 20 دقیقه حرارت داده تا طلایی - قهوه‌ای رنگ شوند.

    • کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را به قطعات مربعی شکل 3 سانتی‌متری برش داده و روی آن‌ها پودر قند بپاشید.
     
    SHAPARAK از این پست تشکر کرده است.