1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

روش تهیه بادمجان با دانه انار

شروع موضوع توسط lady taylor ‏Oct 29, 2013 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. lady taylor

    lady taylor مـــــلکـــــــــه (جدید)انــــجــــمـــن ^_^

    3,666
    11,050
    1,481
    [​IMG]

    روش تهیه بادمجان با دانه انار
    مواد لازم :

    بادمجان ۴ عدد متوسط
    شکر دو قاشق غذاخوری
    انار ترش یک پیمانه
    پیاز متوسط دو تا سه عدد
    روغن،نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    آب۴/۱ پیمانه
    گردو نگینی خرد شدهنصف پیمانه
    طرز تهیه :
    ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
    در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
    سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
    بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

    نکتـه:
    اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.​
     
    ❥ℳĀΣĐξĤ❥ از این پست تشکر کرده است.