1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

روش تهیه‌ی پلوی آلو و اسفناج

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏May 27, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    انرژی کل این غذا 4500 کیلو کالری است که اگر آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید چیزی در حدود 560 کیلوکالری می‌شود.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    4 پیمانه (600 گرم)

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    یک و نیم کیلوگرم

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    4 قاشق سوپ‌خوری

    آلو زرد طلایی 200 گرم

    شکر 2 قاشق سوپ‌خوری

    گوشت ماهیچه 750 گرم

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    یک دوم قاشق چای‌خوری

    پیاز 1 عدد

    روغن یا کره 150 گرم




    روش تهیه:
    * ابتدا برنج را آبکش کنید.

    * اسفناج را پس از تمیز کردن خرد کرده و با 20 گرم کره تفت دهید.

    * پیاز را سرخ کنید و روغن آن را جدا سازید.

    * در ظرف مناسبی آلو را با 2 قاشق سوپ‌خوری شکر و 1 پیمانه آب با حرارت ملایم بپزید.

    * گوشت را همراه با زردچوبه و پیاز آب‌پز کنید تا تقریباً بدون آب شود.

    * اکنون قابلمه مناسبی را انتخاب کنید. مقداری روغن در آن بریزید. یک کفگیر برنج در آن ریخته و رویش را با مقداری اسفناج، آلو، پیاز داغ و گوشت پر کنید. مجدداً این کار را تکرار کنید.

    * سپس کره یا روغن و زعفران حل شده را روی سطح آن بدهید و پلو را دم کنید.

    * مدت پخت آن 30 دقیقه می‌باشد.

    * اکنون پلو را در دیس زیبایی کشیده، رویش را با برنج زعفرانی تزئین کنید.
     
    barfi، lovedove و Admin از این ارسال تشکر کرده اند.