1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

رازو رمزپخت لوبیا پلو خشمزه

شروع موضوع توسط goorg nema ‏Jun 19, 2015 در انجمن خواص خوراکی ها

  1. goorg nema

    goorg nema گرگ نما

    82
    1,802
    5,318
    راز و رمز پخت لوبیا پلو خوشمزه برای افطار


    e897dc10ef027824b2f83888ff617e4d.
    سفره افطار را با آش رشته رنگین کنید

    d4f02ff11bd6180ea07fd95a3b10638e.
    آموزش شیرینی مثلثی برای عید فطر




    مواد لازم:

    • برنج ۴ پیمانه خیس‌کرده با نمک
    • لولیا سبز ۵۰۰ گرم، خرد شده
    • گوشت مغز گوسفند ۳۰۰ گرم یا راسته گوساله بدون استخوان
    • پیازداغ ۳ قاشق سوپخوری
    • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری یا آب ‌گوجه فرنگی ۱ پیمانه
    • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    • ادویه پلویی ۱ تا یک‌و نیم قاشق سوپخوری
    • محلول زعفران ۳ قاشق سوپخوری
    • روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
    • روغن حیوانی یا کره آب‌کرده ۲ قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    بعد از آن که آب گوشت کشیده شد با کمی فلفل و زردچوبه بگذارید تا نیم‌پز شود ابتدا گوشت را به شکل مکعب‌های یک سانتی خرد کرده و همراه با پیاز تفت دهید. سپس لوبیاها را همراه آب گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده بگذارید تا مثل خورش جا بیفتد و تنگ آب شود. در آخر نمک و ادویه را اندازه کنید برنج را طبق معمول آب‌کش کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع را با لیوان آب مخلوط کرده و روی آب‌کش برنج بریزید.یک دیگ که کمی از گنجایش برنج بزرگتر باشد ۱ قاشق باقیمانده روغن را ریخته و ته دیگ (ته‌دیگ مورد علاقه سیب‌زمینی ماست و برنج) در دیگ ریخته و هر بار که از خورش ریخته کمی ادویه پلویی می‌پاشیم تا همه تمام شود و پلو را دم کرده زمانی که بخار پلو بالا آمد قبل از گذاشتن دم‌کنی ۳ قاشق زعفران را روی برنج ریخته و برنج را دم کنید. و بعد از دم کشیدن در ظرف مناسب ریخته و با زعفران و برنج مخلوط تزیین کنید. و روی برنج از کره یا روغن حیوانی داغ شده بدهید.
    راز و رمز‌ها
    ۱ـ گوشت لوبیا پلو به اندازه کمی کوچکتر از قیمه خورش خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً‌ سرخ کنید.
    ۲ـ پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
    ۳ـ لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
    ۴ـ اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یک‌و نیم تا ۴ سانت می‌توان خرد کرد.
    ۵ـ از لوبیای خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آب‌کش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
    ۶ـ برای گوشت لوبیاپلو می‌توانید از کوفته‌ریزه و یا قیمه سینه مرغ نیز استفاده کنید.
    ۸ـ ادویه پلویی شامل دارچین،‌ تخم‌گشنیز، زیره سبز، پودر کاری یا هر نوع ادویه‌ای که مورد علاقه باشد و می‌توانید استفاده کنید.
    ۹ـ رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب کم خیلی خوش طعم می‌شود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی‌گیرد(یک‌بار امتحان کنید)
    ۱۰ـ اگر می‌خواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجه‌فرنگی پوست کرده و تخم‌گرفته خرد شده استفاده کنید و نه از رب
    ۱۱ـآب روغن را روی آب‌کش برنج بدهید چون از چسبیدن برنج به هم که در برنج‌های مخلوط زیاد اتفاق می‌افتد جلوگیری می‌کند.
    ۱۲ـ قابلمه برنج از گنجایش آن کمی بزرگتر باشد که اندازه پلو مخلوط را داشته و برنج خوب دم بکشد و کال دم نماند.
    ۱۳ـ موقع ریختن زعفران روی برنج باید دقت کنید در جاهایی که کفگیر زده‌اید برای خارج شدن بخار برنج زعفران نریزید چون مستقیماً به ته‌دیگ می‌رود و باعث سوختن ته‌دیگ برنج می‌شود.
    ۱۴ـ لوبیاپلو را با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده و مقداری هویج پخته ریز و سرخ شده یا تک‌تک نیز پخت
     
    (تبسم) و Pєумαη_кQz از این پست تشکر کرده اند.
  2. لینک های اضافی برداشــته شد...قبل ارسال پست لینک ها رو حذف کن لطفاً
     
    (تبسم) از این پست تشکر کرده است.