1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

دنت

شروع موضوع توسط Jud/Abbot ‏Oct 5, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. Jud/Abbot

    Jud/Abbot دختر همیشه خندون

    10,718
    18,146
    49,210
    دنت خانگیمواد لازم:

    شیر ۲ لیوان

    شکر ۳ قاشق غذاخوری

    نشاسته ۳ قاشق غذاخوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    کره ۱ قاشق غذاخوری

    ژعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید .

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید .

    این دسر یک دسر مازندرانی است که به آن مشکوفی می گویند. اگر به جای شیر در تهیه ی این دسر از آب استفاده کنین اسم دسر شما مسقطی است.

    برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو هل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می توانیم لایه های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم)
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.