1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

دسر بلان مانژه (فرانسوي)

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Mar 11, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم براي 12 نفر:
    شكلات سفيد 200 گرم
    نساسته ذرت دو سوم پيمانه
    شكر 2 پيمانه (سرخالي)
    شير سرد 6 پيمانه
    وانيل يك هشتم قاشق چايخوري
    ميوه آناناس (كمپوت) و توت‌فرنگي به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    ابتدا شكلات را رنده يا ريز خرد نماييد. شكلات رنده شده را با نشاسته ذرت و شكر مخلوط نموده سپس شير سرد را به تدريج اضافه كرده هم بزنيد و روي حرارت كم قرار دهيد، تا به جوش آيد. ‌ بيست دقيقه روي حرارت كم، هم بزنيد تا مايه‌اي يك‌دست و غليظ به دست آيد. مانند (غلظت ماست) سپس وانيل را اضافه كرده هم بزنيد و از روي حرارت برداريد.
    مايه را به دو قسمت مساوي تقسيم نموده،‌ يك قسمت را به رنگ ليمويي و با آناناس خرد شده (كمپوت) مخلوط نموده و قسمت ديگر را به رنگ صورتي و با ميوه توت‌فرنگي مخلوط نماييد. هر قسمت را جداگانه داخل والوان‌هاي كوچك بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.

    نكته:
    ـ شكلات را مي‌توان از نوع تخته‌اي يا تابلت بدون مغز (ساده) استفاده نمود.
    ـ مي‌توانيد از شكلات تخته‌اي قهوه‌اي رنگ استفاده كنيد. در اين صورت دسر به رنگ قهوه‌اي در مي‌آيد.
    ـ دسر فوق را مي‌توانيد درنان پفي بريزيد و در يخچال قرار دهيد. پس از بستن تزيين و سرو كنيد.
    ـ دسر گرم فوق را مي‌توانيد در قالب چرب شده بريزيد و در يخچال قرار دهيد و پس از بستن بر روي ظرف زيبايي برگردانده و با پودر پسته تزيين و سپس سرو نماييد.
    ـ دسر فوق بسيار خوشمزه،‌ دلچسب و قابل توجه مي‌باشد.

    [​IMG]
     
    FLOWER BUD و fatemeh99 از این پست تشکر کرده اند.

کلمات جستجو شده:

  1. دسر بلان مانژه