1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

دستور تهیه پیتزای دریایی

شروع موضوع توسط setareh ‏Sep 26, 2014 در انجمن خوراک دریایی

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,645
    64,027
    89,635
    دستور تهیه پیتزای دریایی
    میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته …

    [​IMG]

    مواد لازم:



    [xtable]
    {tbody}
    {tr}
    {td}آرد{/td}
    {td}سه چهارم لیوان{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}بیکینگ پودر{/td}
    {td}یک قاشق چای خوری{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}نمک{/td}
    {td}نصف قاشق چای خوری{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}شیر{/td}
    {td}یک سوم لیوان{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}روغن مایع{/td}
    {td}دو قاشق سوپ خوری{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}پوره گوجه فرنگی{/td}
    {td}۱۲۰ گرم{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}رب گوجه فرنگی{/td}
    {td}یک قاشق مرباخوری{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}سیرله شده{/td}
    {td}یک حبه{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}پودر ارگانو{/td}
    {td}یک قاشق چای خوری{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}پودر جعفری{/td}
    {td}یک قاشق چای خوری{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}نمک و فلفل{/td}
    {td}به میزان لازم{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}میگو{/td}
    {td}سه چهارم لیوان{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}زیتون سیاه یا سبز{/td}
    {td}۲-۳ عدد ( بدون هسته){/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}پنیر پیتزا{/td}
    {td}۱۵۰گرم{/td}
    {/tr}
    {tr}
    {td}کنسرو کیلکا{/td}
    {td}یک عدد{/td}
    {/tr}
    {/tbody}
    [/xtable]




    طرز تهیه:


    آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته ، شیر و روغن را اضافه می کنیم و به طور مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش کشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، سبزی های معطر و سیر را در ماهی تابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتی متر پهن می کنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می پاشیم. فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.



    نکات تغذیه ای :


    میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود. برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است. میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند. اسیدهای چرب امگا-۳ که از دسته اسدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.اسیدهای چرب امگا-۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم است. میگو منبع غنی از ویتامین های E,D,C,B۱۲,B۶,A و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم،فسفر، پتاسیم، سدیم،روی، مس، منگنز و سلنیم است.علاوه بر این کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.
     
    pirane، FLOWER BUD، MahDiyaR Mjd و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Sonya

    Sonya حس خوبيه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تـــو پس زده

    10,221
    58,696
    33,823
    خوب بود
     
    MahDiyaR Mjd و setareh از این پست تشکر کرده اند.
  3. kamyar_mj

    kamyar_mj The Fault in Our Stars

    966
    2,199
    7,796
    :eeK:
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.
  4. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,645
    64,027
    89,635
    :279:
     
    MahDiyaR Mjd از این پست تشکر کرده است.
  5. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,645
    5,356
    به به چقد خوشمزه...

    سپاس...