1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

دستور تهیه اسکراب نعناع

شروع موضوع توسط parmida ‏Jul 10, 2014 در انجمن مد و زیبایی

  1. parmida

    parmida همراه انجمن

    1,894
    2,204
    5,602
    [​IMG]

    این اسکراب پوست را ازسلول های مرده زدوده و کافئین طبیعی آزاد شده، ورم و التهابات را با منقبض کردن موقتی رگ های خونی کاهش میدهد ، حتما آن را امتحان کنید !​


    استفاده از اسکرا ب های بدن به منظور جلوگیری از پیر و چروک شدن بدن در حالی که صورت صاف و جوانی داریم ضروریست ، برخی از بهترین دستور ساخت ها و نکاتی برای ساختن اسکراب های طبیعی با ترکیباتی که در آشپزخانه تان پیدا می شود را برای شما آماده کرده ایم :

    استفاده از نمک دریایی(به منظور داشتن یک اسکراب قدرتمند) یا شکر قهوه ای ارگانیک(سازگار با پوست های حساس) به عنوان زیرلایه توصیه می شود. همه این نسخه ها به روغن نارگیل خالص نیازمندند چرا که این ماده یک ضد قارچ طبیعیست وبه منظورآبرسانی بهینه به پوست، سریع جذب می شود. همچنین می توانید روغن های زیتون، گردو، آووکادو یا روغن آفتابگردان را جایگزین کنید گرچه ممکن است این گزینه ها غلظت بیشتری داشته باشند.

    هنگام مخلوط کردن، روغن باید به حالت مایع باشد. بهترین راه برای آب کردن روغن جامد نارگیل گذاشتن قابلمه روی شعله کم است. به هم زدن ادامه بدهید تا نرم شود، سپس شعله را خاموش کرده بگذارید در دمای اتاق سرد شود. اگر از مایکروویو استفاده می کنید، هر بار به مدت ۱۰ ثانیه گرما دهید تا آب شود. حرارت می تواند خاصیت درمانی روغن ها را تغییر دهد، بنابراین بهتر است از حرارت کمتری استفاده کنید.

    برای جوانسازی پوستتان ، اسکراب را دایره وار (به صورت دایره های کوچک) و به آرامی، در سراسر پوست بدنتان ماساژ دهید.

    اسکراب نعناع
    نعناع به عنوان یک گیاه دارویی معطر استفاده می شود که رایحه خوبش آن را برای یک اسکراب مقوی بودن مناسب می کند. در این نسخه، آن را با دانه قهوه ساییده شده ترکیب می کنیم تا پوست را ازسلول های مرده زدوده و کافئین طبیعی آزاد شده، ورم و التهابات را با منقبض کردن موقتی رگ های خونی کاهش دهد.

    ترکیبات:
    نصف فنجان قهوه ساییده شده
    ۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع یا ۲ عدد چای کیسه ای نعناع
    نصف فنجان شکر
    نصف فنجان روغن نارگیل

    دستور تهیه: اگر از نعناع تازه استفاده می کنید، همه برگ ها را از ساقه جدا کنید وروی یک ورقه آلومینیوم پهن کنید. آن را به مدت یک ساعت روی کمترین درجه داخل فر بگذارید . بگذارید برگ ها کاملا خنک شود و سپس آنها را با انگشتانتان خرد کنید تا به شکل پودر در بیاید. اگر از چای کیسه ای نعناع استفاده می کنید، پاکت را با قیچی ببرید و از برگ هایش استفاده کنید.قهوه، نعناع و شکر را در کاسه ای ترکیب کرده ، روغن را روی آنها بریزید و خوب به هم بزنید. این ترکیب را می توانید به مدت سه ماه در شیشه ای که درش را محکم بسته اید نگه دارید.
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏Jul 10, 2014
    M.G.Captain از این پست تشکر کرده است.