1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خورش قیمه آلو

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 20, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    مواد اولیه :​
    •گوشت بدون استخوان 500 گرم​
    •لپه 150 گرم​
    •روغن مایع 100 گرم​
    •آلوخشک 200 گرم​
    •پیاز 100 گرم​
    •رب گوجه‌فرنگی یک قاشق چایخوری​
    •لیموعمانی سه عدد​
    •زردچوبه و دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری​
    • آب، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم​
    طرزتهیه:​
    پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم. سپس رب‌گوجه‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.​
    پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم. آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 20 دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود.​
     
    lovedove و Admin از این پست تشکر کرده اند.