• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خورش قارچ وبادمجان

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#1
مواد لازم :
o بادمجان یک عدد متوسط(برای دو نفر)
o قارچ سه عدد درشت
o پیاز یک عدد
o فلفل و زردچوبه به میزان لازم
o فلفل دلمه ای یک دوم متوسط
o روغن کنجد به مقدار لازم
o گوجه فرنگی ۲ عدد
روش پخت:
1. ابتدا بادمجان پوست شده را که به صورت حلقوی برش داده اید سر تفت می دهید تا طلایی شود.
2. سپس در تابه ای جداگانه قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می زنید و پیاز را هم به همین صورت خرد می کنید کمی نمک و روغن کنجد را به آن اضافه می کنید و به آرامی درون ماهی تابه تفت می دهید.
3. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به ان می افزایید و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنید.
4. بعد از دو دقیقه مواد را از ماهی تابه خارج کرده و به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنید و کمی به هم می زنید تا به طور کامل با هم مخلوط شوند
5. سپس سطح آن را صاف می کنید و گوجه فرنگی های حلقوی را روی مواد قرار می دهید شعله را هم کم می کنید تا به آرامی پخته و آماده شود.
6. پس از ده دقیقه غذای شما آماده است.
7. این غذا می تواند به عنوان شام و یا سفره افطار مزین سفره های شما باشد.
نکته: غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم که بیشتر در منطقه خراسان کشت می شود استفاده شود.
 
ارسال ها
8
لایک ها
71
محل سکونت
Qazvin
#2
مچکر

میتونید از کتاب

دانلود کتاب آشپزی ایرانی

(ویدا لوئیم که پشتکار و انرژی او شگفتی آشنایانش را بر می انگیزد، اخیرا کتاب تازه ای انتشار داده که این بار برای معرفی آشپزی ایرانی به انگلیسی زبانان سراسر جهان است ودر این راستا باید از تلاش او تقدیر بسیار کرد. ویدا لوئیم می گوید: "غذاهای ایرانی بسیار سالم هستند. روغن در بسیاری از این خوراکیها به مقدار کم به کار می رود.)

ممنون
 

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#3
خواهش میشه عزیزدل
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#4
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا