1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خورش شاه بلوط

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,169
    16,991
    1,275
    خورش شاه بلوط

    [​IMG]

    مواد لازم:
    گوشت ران یا ماهیچه گوسفند 300 گرم
    شاه بلوط ده عدد
    آلوی خورشی 20 عدد
    آبلیمو دو قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم
    پیاز یک عدد
    سیر یک حبه


    طرز تهیه:
    پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سیر را کوبیده و به همراه گوشت به مواد اضافه می‌کنیم بعد به آن نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم. آب را افزوده و می‌گذاریم تا گوشت نیم‌پز شود شاه‌بلوط را یا ورقه کرده یا درسته در روغن کمی تفت می‌دهیم و بعد به گوشت اضافه می‌کنیم در آخر آلوی خیس خورده را افزوده و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. آبلیمو را ده دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت درون خورش می‌ریزیم.

    نکته:

    برای این‌که پوست شاه بلوط جدا شود به آن به صورت غیر مستقیم حرارت بدهیم. اگر چند دقیقه روی حرارت کم بماند پوستش به راحتی شکافته می‌شود.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,637
    5,348
    چقدر خوشمزه...

    سپاس...