1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خورش شاه بلوط

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    خورش شاه بلوط

    [​IMG]

    مواد لازم:
    گوشت ران یا ماهیچه گوسفند 300 گرم
    شاه بلوط ده عدد
    آلوی خورشی 20 عدد
    آبلیمو دو قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم
    پیاز یک عدد
    سیر یک حبه


    طرز تهیه:
    پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سیر را کوبیده و به همراه گوشت به مواد اضافه می‌کنیم بعد به آن نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم. آب را افزوده و می‌گذاریم تا گوشت نیم‌پز شود شاه‌بلوط را یا ورقه کرده یا درسته در روغن کمی تفت می‌دهیم و بعد به گوشت اضافه می‌کنیم در آخر آلوی خیس خورده را افزوده و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. آبلیمو را ده دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت درون خورش می‌ریزیم.

    نکته:

    برای این‌که پوست شاه بلوط جدا شود به آن به صورت غیر مستقیم حرارت بدهیم. اگر چند دقیقه روی حرارت کم بماند پوستش به راحتی شکافته می‌شود.