1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خورش اسفناج گیلانی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    خورش اسفناج گیلانی

    [​IMG]
    مواد اولیه:
    اسفناج 500 گرم
    مرغ چهار تکه
    پیاز 250 گرم (دو عدد)
    تخم‌مرغ دو عدد
    آبغوره 4/1پیمانه
    روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:
    اسفناج را شسته به اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد می‌‌کنیم. سپس در تابه می‌‌ریزیم نصف استکان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه کرده و در تابه را می‌‌گذاریم تا با حرارت ملایم اسفناج پخته شود. مرغ را تکه‌تکه کرده جداگانه می‌پزیم. پیاز را خلالی درشت خرد کرده با روغن زیاد سرخ می‌‌کنیم تا پیازها نرم و طلایی شود. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم می‌‌زنیم تا کف کند. در تابه روغن ریخته (می‌توانید از روغن پیاز هم استفاده کنید) تخم‌مرغ‌های زده شده را در آن می‌‌ریزیم تا تخم‌مرغ سرخ شود. همه مواد را همراه نمک فلفل، آبغوره و یک لیوان آب مرغ در قابلمه می‌‌ریزیم به مدت 20 دقیقه روی حرارت می‌‌گذاریم و تا همه مواد به خورد هم بروند و خورش جا بیفتد.