1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خورشت بامیه

شروع موضوع توسط Jud/Abbot ‏Oct 5, 2015 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. Jud/Abbot

    Jud/Abbot دختر همیشه خندون

    10,718
    18,141
    49,211
    طرز تهیه خورشت بامیه:
    قبل از هر کاری بامیه هارو بشورید و دم اون رو کوتاه کنین. فقط مراقب باشد که اونقد کوتاه نشه که سوراخ یا برشی در بامیه به وجود بیاد چرا که در این صورت لعاب بامیه بیرون میزنه و خورشتتون لیز میشه. پیازهارو خرد کنین و در مقداری روغن با زردچوبه تفت بدین، کمی که سبک شد گوشتهارو اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ گوشت کاملا تغییر کنه و بعد آب رو اضافه کنین و فرصت بدین تا روی شعله ملایم بپزه. بامیه ها رو هم در ظرفی جدا تفت بدین و بعد از حدود چهل و پنج دقیقه به گوشت اضافه کنین. رب گوجه رو هم در ظرفی جداگانه با روغت تفت بدین و بعد از اضافه کردن آبلیمو در خورشت بریزین. نمک هم فراموش نشه.


    بامیه

    نکته برای بهتر جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت بامیه:
    برای جا افتادن این خورشت باید صبور باشین و بگذارید روی حرارت ملایم آرام جا بیفته. همچنین این خورشت رو نباید هم بزنین چرا که بامیه ها بسیار حساس هستن و باعث لیز شدن خورشت میشن. نکته دیگه هم این هست که اگر برای گوشت این خورشت از ماهیچه گوساله یا گوسفند استفاده بشه فوق العاده میشه. در بعضی موارد هم این خورشت رو با لپه درست میکنن. به جای گوشت گوساله یا گوسفند هم میشه از مرغ استفاده کرد.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,653
    5,416
    چقدر خوشمزه...

    سپاس...