1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خواص درمانی بعضی ازگیاهان

شروع موضوع توسط روشا ‏Jul 5, 2015 در انجمن خواص خوراکی ها

  1. خواص درمانی عرق چهل گیاه:
    - تقویت کننده ‫معده‬‬
    - ضد نفخ، سنگینی معده و دل درد ناشی از سوهاضمه
    - محرک عمل ‫هضم‬‬
    - ضد تهوع، استفراغ و ترش کردن غذا
    - تقویت کننده ‏قلب‬ و ‏اعصاب‬
    - ایجاد خواب آرام پس از صرف غذای سنگین
    - بسیارمفید برای ‏بیماری‬ های ناشی از سردی زیاد
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  2. خواص درمانی عرق بید:
    - تب بر
    - آرام کننده ‏عصبی‬
    - ضدالتهاب
    - خارش ‏پوست‬
    - جوش صورت
    مقدار و طریقه مصرف: دو تا سه بار در روز هر بار یک استکان
    جهت:
    - رفع تیرگی دورچشم
    - تقویت ‏مو‬
    مقدار و طریقه مصرف: ۱ استکان صبح ناشتا
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  3. چای سفید

    در ابتدای فصل بهار که هنوز برگ‌های جوان بوته چای باز نشده و به شکل جوانه‌هایی پرزدار و نقره‌ای‌ رنگ است، آن‌ها را می‌چینند و بدون هیچ نوع فرآوری خشک می‌کنند که به محصول به دست آمده چای سفید می‌گویند.

    چای سفید به ۴ روش مختلف به شما کمک می‌کند وزن خود را کاهش دهید. طبق یک تحقیق، چای سفید از تشکیل سلول‌های چربی جدید جلوگیری می‌کند و همزمان فرآیند شکستن چربی‌های ذخیره شده در بدن را بهبود می‌بخشد. طبق یک تحقیق دیگر، چای سفید منبع خوبی از کاتچین است، آنتی‌اکسیدانی که باعث تحریک فرآیند رهاسازی چربی از سلول‌ها شده و عملکرد کبد برای تبدیل چربی به انرژی تسریع می کن
     
  4. عرق نعنا و خواص آن

    بسیاری از افراد بر این باورند مصرف عرق نعناع بعد از غذا از بروز ناراحتیهای گوارشی پیشگیری می‌کند، هضم را راحت کرده و نفخ و دل درد های ناشی از آن را کاهش می‌دهد اما یکی از مهمترین ویژگیهای عرق نعناع، رفع اسهال است و افرادی که یبوست دارند باید این عرق گیاهی را با احتیاط مصرف کنند. البته کیفیت عرق نعنا هم اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال نوع مرغوب آن باید شفاف باشد و بوی مطبوع آن از شیشه در بسته تا حدودی استشمام شود.
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  5. پوست لیمو ترش
    ارزش غذائی پوست لیمو ترش بحدی است که عدم مصرف پوست آن ضایعه بزرگی بحساب می آید.
    لیمو ترش را پس از شستن در فریزر قرار دهید، پس از یخ زدن تمام آنرا با رنده ریز رنده کنید
    روی هر ماده غذائی که مایلید بپاشید. بهمه غذا ها طعم و مزه باور نکردنی می دهد.
    پوست لیمو ٥-١٠ برابر آب لیمو ویتامین دارد.
    هم چنین پوست لیمو با از بین پردن عوامل مسموم کننده در بدن زندگی تازه ایجاد می کند.
    علاوه بر آن ضد عفونت میکروبی و قارچی، موثر در مقابل انگل ها و کرم ها بوده فشار خون را تنظیم نموده ضد افسردگی و ضد استرس و اختلالات عصبی می باشد.
    مهمتر از همه تاثیر آن روی کیست ها و تومور هاست. این میوه علاج اثبات شده انواع سرطان ها بحساب می آید.
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  6. مزایای پیاز برای قلب و عروق
    شواهدی وجود دارد که ترکیبات گوگرد در پیاز باعث ضد انعقاد بودن آن می شود و باعث جلوگیری از تجمع ناخواسته سلول های پلاکت خون می شود. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ترکیبات گوگرد پیاز می تواند سطوح خونی کلسترول و تری گلیسرید را کاهش دهد وباعث بهبود عملکرد غشای سلولی در سلول های قرمز خون نیز می شود. مزایای پیاز در چارچوب کلی باعث پیشگیری از حمله قلبی می شود.
    پیاز برای استحکام استخوان بسیار مفید است
    مطالعات نشان داده است که پیاز می تواند به افزایش تراکم استخوان کمک می کند به ویژه در زنانی که در سنین یائسگی و در حال از دست دادن تراکم استخوان هستند. به علاوه، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنانی که به سن یائسگی می رسند و پیاز مصرف می کنند احتمال شکستگی در لگن درآن ها بسیار مفیداست
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  7. سیاه دانه
    سلول های سرطانی را سرکوب می کند

    مطالعات نشان می دهد که سیاه دانه از رشد سلول های سرطانی، به ویژه سرطان روده بزرگ، جلوگیری می کند. همچنین این مطالعات نشان می دهد که سیاه دانه با مهار سرطان های دهان، مغز، کبد، دهانه رحم وسینه مرتبط است
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  8. شبدر قرمز: ضدسرطان، ضدگرگرفتگی

    شبدر قرمز از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است.
    * مهم‌ترین خاصیت شبدر قرمز ضد سرطان بودن آن است و تمیزکننده خون و بدن است.
    * سرفه را برطرف می‌کند، دردهای عضلانی را برطرف می‌کند و تورم پوستی را از بین می‌برد.
    * شبدر تازه به‌عنوان مسهل به کار می‌رود، درمان‌کننده آسم است، برای درمان آب‌آوردگی بدن مفید است و دل‌پیچه را برطرف می‌کند.
    * برای درمان آرتروز، رماتیسم و ورم بیضه باید برگ شبدر را در روغن‌زیتون جوشانیده و روی قسمت‌های دردناک بمالید.
    * برای طول عمر و جلوگیری از بیماری‌های قلبی شبدر قرمز بخورید.
    * شبدر قرمز تشنج را علاج می‌کند.
    طرز استفاده
    دم‌کرده: مقدر 30 گرم گیاه خشک را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت 5 دقیقه دم کنید. مقدار مصرف آن یک فنجان سه بار در روز است.
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  9. با خوردن مویز، غلظت خون کاهش می یابد، رگ های خونی منبسط می شوند و خون می تواند با سرعت بیشتری در بدن جریان یابد و در نتیجه مانع انباشته شدن پلاکت های خون روی هم می شود و از لخته شدن خون در رگ ها جلوگیری می کند.
    به حبه‌های درشت خشک شده انگور سیاه، مویز گفته می‌شود. این نوع خشکبار در واقع از نظر شکل ظاهری و رنگ آن با کشمش متفاوت، ولی از نظر خواص تا حدود زیادی شبیه آن است.
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.
  10. چرا سیب زمینی؟
    اندیشه ای رایج شده که سیب زمینی باعث افزایش وزن می شود, در واقع کالری آن نسبتا کم است و همین باعث می شود که انتخاب خوبی برای وعده های غذایی باشد. سیب زمینی نیز از داشتن حس گرسنگی برای بلند مدت جلوگیری می کند. همچنین سیب زمینی باعث کاهش سطح کلسترول است بخاطر اینکه حاوی مواد حلال و غیر حلال است.
    همچنین برای قرن ها، سیب زمینی برای درمان رگ به رگ شدن، کبودی، زخم، و حتی سوختگی استفاده شده است, سیب زمینی به فرآیند درمان کمک می کند. همچنین می تواند بروز بیماری های پوستی را کاهش دهد و همچنین اثرات مواد مخدر را. مطالعات اخیر نشان داده است که سیب زمینی بخشی از یک گروه از مواد غذایی مبارزه با سرطان است و برای مبارزه با سرطان رحم و پروستات استفاده می شود.
     
    narges.m از این پست تشکر کرده است.