1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

خواص به

شروع موضوع توسط AIDA_SKATER ‏Feb 21, 2015 در انجمن خواص خوراکی ها

  1. AIDA_SKATER

    AIDA_SKATER u hm k har vax maro miBni bepich b baZ;D√

    8,476
    25,209
    98,335
    11007816_405821939585047_1246006158_n.

    1)به تقویت كنده قلب است .
    2)ادرار آور است.
    3)نرم كننده سینه است .
    4)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .
    5)قابض است .
    6)خونریزی را بند می آرود .
    7)به ترش مسهل است .
    8)به ترش برای تنگی نفس مفید است .
    9)به ترش استفراغ را بند می آورد .
    10)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می كند .
    11)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .
    12)خونریزی از رحم را متوقف می كند .
    13)اثر مفید روی بواسیر درد .
    14)برای هضم غذا مفید است .
    خواص به دانه
    1- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .
    2-ضد تب است .
    3-اسهال خونی و ساده را درمان می كند .
    4- برای درمان جراحات گلو موثر است .
    5-سرفه را برطرف می كند .
    6- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .
    7-برای التیام ترك پوست دست وبدن ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .
    8-برای درمان خشكی زبان و دهان مفید است .
    9-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان كنید .
     
    setareh، MR.Nimasr، Goln@r و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.