1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

جوجه کباب استانبولی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 27, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]


    سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته 1کیلو
    سیر کوبیده 3 تا 4 حبه یا عصاره سیر الیت
    پیاز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد
    گوجه فرنگی کوچک 8-10 عدد
    فلفل دلمه ای خورد کرده 1-2 عدد
    نعنای خشک 1قاشق مرباخوری
    آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون الیت نصف پیمانه
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .
    تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
    سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.