1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

توصیه هایی برای تهیه سالاد

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 25, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. [​IMG]

    توصیه هایی برای تهیه سالاد
    سبزی ها را بعد از شستن در آبکشی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس برای سالاد خرد نمایید.

    همیشه برای تهیه سالادهای سبزی از سبزیجات و میوه های تازه استفاده نمایید تا سالاد شما طراوت بیشتری داشته باشد و مطبوع تر باشد.

    اگر در سالاد از کنسرو ماهی یا تخم مرغ پخته استفاده می نمایید حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و کنسرو را اضافه نمایید.

    سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده می شوند و آب می اندازند.

    سرکه سالاد به طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.

    نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم .

    در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.

    در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد.
     
    setareh، !!HISS!! و μ~¤@ฯmit@¤~μ از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. μ~¤@ฯmit@¤~μ

    μ~¤@ฯmit@¤~μ hastye eshgh Im lovable lovable for loveer

    9,041
    24,805
    2,687
    :22::22:
     
    setareh و FLOWER BUD از این پست تشکر کرده اند.
  3. ممنون.
     
    setareh و μ~¤@ฯmit@¤~μ از این پست تشکر کرده اند.