1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تورتیلای اسپانیایی

شروع موضوع توسط آرشین ‏Nov 23, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. آرشین

    آرشین آرشین همراه انجمن

    2,120
    10,429
    31,147

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    اسپانیایی

    مواد اولیه :برای 6 نفر
    سیب زمینی 900 گرم
    نمک به میزان لازم
    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ 8 عدد
    فلفل سیاه به میزان لازم
    پنیر پارمسان رنده شده یک سوم پیمانه
    کره یک و نیم قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:

    1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.
    2. فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
    3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.
    4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
    5. کره و روغن باقی مانده را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کیند. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید . پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی روی اجاق بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه تابه سفت شوند. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 20 دقیقه در فر باشد کافی است.
    6. تابه را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.