1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ته چین گوجه و بادنجان

شروع موضوع توسط Adams.Tootfarangi ‏Apr 18, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. ته‌چین گوجه و بادنجان

    مواد لازم

    • 2 پیمانه برنج

    • 200 گرم ماست

    • 1 عدد تخم‌مرغ

    • نمک و زردچوبه و فلفل

    • یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده

    • 3 عدد بادنجان

    • 2 عدد گوجه‌فرنگی

    • یک قاشق غذاخوری پیاز سرخ‌کرده

    • روغن و کره به مقدار لازم
    [​IMG]
    طرز تهیه

    1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

    2. ابتدا بادنجان ها را سرخ کنید و سپس در قابلمه بچینید.

    3. گوجه فرنگی‌های ریز شده، پیاز سرخ شده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به بادنجان ها اضافه کنید و یک لیوان آب روی آنها بریزید و با حرارت ملایم بگذارید پخته شوند.

    4. با گوشت‌کوب همه‌ مواد را له کنید. اگر هنوز مواد آب داشت، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافه آنها تبخیر شود.

    5. در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم‌مرغ و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس برنج آبکش شده را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. تابه نچسب بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن زیاد بریزید. نیمی از مایه ته‌چین را درون آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا قالب تابه را به خود بگیرد و سطح آن صاف شود. روی آن همه مخلوط بادنجان را قرار دهید و در همه سطح برنج پخش کنید. دوباره در لایه بعدی، نیمه دیگر مایه برنج را بریزید و سطح آن را صاف کنید.

    6. حرارت را متوسط قرار دهید و ته‌چین را به مدت 45 دقیقه تا یک‌ساعت بپزید تا کاملا زیر آن طلایی شود.
     
    setareh، FLOWER BUD و μ~¤@ฯmit@¤~μ از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. μ~¤@ฯmit@¤~μ

    μ~¤@ฯmit@¤~μ hastye eshgh Im lovable lovable for loveer

    9,041
    24,805
    2,687
    وای گرسنم شد منم میخوام:111:
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.
  3. بادنجان دوس ندارم
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.