1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ته چین مرغ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏May 26, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    آموزش غذاها را با یک غذای جالب شروع می کنیم که مطمئنا بیشتر شما تا کنون آنرا میل نکرده اید پس می تواند غذایی جدید و خاطره انگیز برای شما و خانواده تان باشد .

    مواد لازم :

    برنج ۳ پیمانه

    پیاز سرخ شده نصف پیمانه

    قارچ ۱۵۰ گرم ( حدود ۱۲ عدد کوچک خرد و تفت داده شده)

    زرده تخم مرغ ۳ عدد

    بادمجان ۳ عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)

    ماست ۱ پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)

    روغن مایع نصف پیمانه

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی

    طرز تهیه :

    برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا” زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا” یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( ۲ قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا” صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا” صاف می کنیم و فشار می دهیم.

    قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا” پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.

    توضیحات تغذیه ای :

    در این غذا موادی به کار رفته که در دسترس همه می باشد و حتما در منزل شما نیز موجود است .این غذا دارای سبزیجات زیاد است و اگر کم روغن تهیه شود برای همه سنین مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزی های بدون گوشت و کم هزینه است .

    اگر پیمانه های برنج را ۱۲۰ گرم بگیریم ، برای سرخ کردن پیاز ۲ قاشق غذا خوری روغن به کار ببریم ، از ماست با چربی متوسط ۵/۲% استفاده کنیم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگیریم ، کل غذا محتوی ۲۳۰۰ کالری است و اگر ۵ نفر به طور مساوی از آن میل کنند ، هر نفر فقط حدود ۵۰۰ کالری از غذا دریافت خواهد کرد ؛ دقت کنید چون کلیه مواد آن باید سرخ شود ، از حداقل میزان روغن استفاده کنید و برای سرخ کردن ، روغن مایع را زیاد حرارت ندهید.
     
    barfi، lovedove و Admin از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. برا منم ازینا درست میکنی؟؟؟؟؟؟:101:
     
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    کارد بخوره به شکمت:16:کوفتم برا تو درست نیکنم
    برو بگو...برات درست کنه:whistling:
     
  4. دستت درد نکنه:biggrin:
    ...؟؟:cautious:
    کی هست حالا؟:84:
     
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سرت درد نکنه قابلتو نداشت:16:
    هیچی سه نقطه گذاشتم به دلخواه پرش کنی:laugh:
     
  6. خواستم پر کنم میدونی که نخواست:frown:
     
  7. خواستم پر کنم میدونی که نخواست:frown:
     
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    خوب کرد نخواست:laugh:من حقو میدم بهش:whistling:
     
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    یو ها ها ها هــــــــــــــا:139:
     
  10. چــــــــــــرا خب؟!:cry: