• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ته چین ماهی

ارسال ها
1,992
لایک ها
6,962
#1



آماده سازی : 10 دقیقه
پخت : 90 دقیقه


مواد لازم :
فیله ماهی : 500 گرم
برنج : 4 پیمانه
تره : 100 گرم
جعفری : 100 گرم
گشنیز : 100 گرم
شوید : 100 گرم
کره : 25 گرم
روغن مایع : 6 قاشق غذا خوری
آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری
زعفران : 2 قاشق غذا خوری
نمک : 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
برنج را از یک ساعت قبل با آب و 1 قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها ( ترجیحاً ماهی تیلا پیا ) را بطوری که تمام سطح تابه را بپوشاند
به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آب کرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم.
طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.
برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آن را روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.
بعد از یک ساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است
 

$$h@mid$$

id line: hamid.hb.313
ارسال ها
1,954
لایک ها
10,754
سن
23
محل سکونت
تهران
#2
اصن من دیگه پستاتو لایک نمیکنم ، هر وقت پستاتو میبینم چشام چهارتا میشه و ضعف میکنم خخخخخخخخخخخخخخخ
لایک :smile:
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#6
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا