1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ته چین ماهی

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Jun 25, 2014 در انجمن خوراک دریایی

  1. [​IMG]


    آماده سازی : 10 دقیقه
    پخت : 90 دقیقه


    مواد لازم :
    فیله ماهی : 500 گرم
    برنج : 4 پیمانه
    تره : 100 گرم
    جعفری : 100 گرم
    گشنیز : 100 گرم
    شوید : 100 گرم
    کره : 25 گرم
    روغن مایع : 6 قاشق غذا خوری
    آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری
    زعفران : 2 قاشق غذا خوری
    نمک : 2 قاشق غذاخوری
    پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه : 1 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    برنج را از یک ساعت قبل با آب و 1 قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
    کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها ( ترجیحاً ماهی تیلا پیا ) را بطوری که تمام سطح تابه را بپوشاند
    به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آب کرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم.
    طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.
    برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آن را روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.
    بعد از یک ساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است
     
    behnam7503، $$h@mid$$، setareh و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. $$h@mid$$

    $$h@mid$$ id line: hamid.hb.313

    1,954
    10,759
    4,583
    اصن من دیگه پستاتو لایک نمیکنم ، هر وقت پستاتو میبینم چشام چهارتا میشه و ضعف میکنم خخخخخخخخخخخخخخخ
    لایک :smile:
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  3. همه پستام که آشپزی نیست :roflmao
     
    $$h@mid$$ از این پست تشکر کرده است.
  4. $$h@mid$$

    $$h@mid$$ id line: hamid.hb.313

    1,954
    10,759
    4,583
    منظورم از پستایه آشپزید بود :biggrin::biggrin::biggrin:
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.
  5. خوب!
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.