1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ته چین لوبیاسبز

شروع موضوع توسط Adams.Tootfarangi ‏Apr 18, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. ه‌
    مـواد لازم (4 نفر)

    • 3 پیمانه برنج

    • 300 گرم سینه مرغ پخته

    • 4 عدد تخم‌مرغ

    • یک پیمانه ماست کم‌چرب

    • 1.5 پیمانه لوبیا سبز

    • یک پیمانه مرزه و ترخان خرد شده

    • 1 عدد پیاز

    • 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا

    • یک پیمانه زرشک

    • زعفران دم شده

    • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
    [​IMG]
    طرز تهیه

    1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

    2. برای مایه میانی، ابتدا پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده‌اید را به آن اضافه کنید.

    3. سینه مرغ ریش‌ریش شده و زرشک را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.

    4. برنج آبکش شده در کاسه‌ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    5. در تابه‌ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی کره بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را روی آن پهن کنید و دوباره بقیه برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف کنید. ته‌چین را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.
     
    setareh، FLOWER BUD، ~!!!silver* queen و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. μ~¤@ฯmit@¤~μ

    μ~¤@ฯmit@¤~μ hastye eshgh Im lovable lovable for loveer

    9,041
    24,805
    2,687
  3. ادامس توت فرنگی تنکس
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.