• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تهیه سالاد لبنانی

ارسال ها
125
لایک ها
217
#1
مواد لازم:
بلغور گندم ریز= ۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خردشده= ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خردشده=۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خردشده= ۵ عدد
پیاز کوچک خردشده=۲عدد (۲۰۰گرم)
پیازچه خردشده= ۲عدد
روغن زیتون تصفیه نشده= ۱/۴ پیمانه
آبلیموی تازه= ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می کنیم.
نکته:
۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا