1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تهیه سالاد لبنانی

شروع موضوع توسط naziiiii ‏Dec 7, 2013 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. مواد لازم:
    بلغور گندم ریز= ۲/۳ پیمانه
    جعفری ریز خردشده= ۶ پیمانه

    نعنا تازه ریز خردشده=۱/۲ پیمانه

    گوجه فرنگی خردشده= ۵ عدد

    پیاز کوچک خردشده=۲عدد (۲۰۰گرم)
    پیازچه خردشده= ۲عدد

    روغن زیتون تصفیه نشده= ۱/۴ پیمانه

    آبلیموی تازه= ۱/۲ پیمانه

    نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
    طرز تهیه:
    بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می کنیم.
    نکته:
    ۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
    ۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.
    [​IMG]