1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تـــــــارت گیلاس

شروع موضوع توسط naziiiii ‏Nov 26, 2013 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. آرد -------- 220 گرم

    شکر ---------100 گرم

    کره ---------120 گرم

    زرده تخم مرغ -------- 1 عدد

    آب یخ ------- 2 ق غ

    خامه شیرین شده --------- 100 گرم

    دسر گیلاس دراژه --------- 1 بسته

    گیلاس هسته گرفته شده --------- به میزان لازم

    قالب مخصوص تارت

    طرز تهیه:

    برای خمیرش باید آرد و شکر و کره را مخلوط کنیم و با نوک دو انگشت ورز بدیم تا بصورت دانه دانه در بیاد بعد آب و زرده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بمدت نیم ساعت خمیر رو توی یخچال میذاریم و بعد از در آوردن کمی کف قالب رو چرب میکنیم و خمیر رو کفش پهن میکنیم هرچی لبه هاشو بلند تر بگیرید بهتره.توی خمیر رو با چنگال سوراخ میزنیم و یه ربع توی فر میذاریمش تا زمانی که خمیر توی فره دسر گیلاس رو درست میکنیم که کاملا سرد بشه.بعد از در آوردن باید بهش اجازه بدیم سرد بشه بعد خامه رو روش میریزیم سپس دسر گیلاسمون رو که از قبل درست کردیم و کاملا سرد شده رو میریزیم روش و گیلاس ها رو روش میچینیم و میذاریم بگیره و.... دسر ما آمادست.یکم کار داره ولی به درست کردنش میارزه!!

    * دسر گیلاس طعم خوبی بهش داده بود اما میتونید از ژله های دیگه استفاده کنید یا بطور کل اصلا ژله نریزید و بعد از اینکه خامه رو ریختین گیلاس رو بچینین روش و به روش بن ماری 3 ق غ آب و یک ق چ ژلاتین و شکر رو مخلوط کنید و روش بریزید.*

    *میزان شکر خمیر بستگی به ذائقتون داره.چون هم خامه شیرین شدست هم دسر گیلاس شیرینه،شکر خمیر رو میشه کمتر گرفت ولی من خودم با همین میزان درست کردم خوب بود.


    [​IMG]
     
  2. รђเ๓ค

    รђเ๓ค تمنای هادی عزیز دل عسگری پس نگارا بفرما کجایی؟

    5,209
    15,159
    22,150