1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ترشی ریواس

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم:
    نیم کیلو -ساقه ریواس، پاک شده
    1 فنجان -سرکه سیب
    1 فنجان- آب
    1 فنجان -شکر
    یک و نیم تکه -زنجبیل، خرد شده
    نیم قاشق چایخوری -نمک
    2 قاشق چایخوری- دانه خردل
    نیم قاشق چایخوری- دانه فلفل سیاه
    روش تهیه:
    در قابلمه کوچکی سرکه سیب؛ آب، شکر، زنجبیل و نمک را بریزید و بگذارید روی اجاق بجوشد تا شکر در آن حل شود.

    ادویه ها را بین دو شیشه تقسیم کنید. می توانید ادویه دلخواهتان را اضافه کنید.

    ساقه های برش خورده ریواس را در این دو شیشه پر کنید.

    سپس مایع درون قابلمه را روی آنها بریزید و تا بالای ریواس ها پر کنید.

    سپس شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را گذاشته و کیپ کنید.

    اگر قرار است ترشی ها تا یک سال بمانند، باید آنها را در کنسروساز فرآوری کنید بدین صورت که شیشه ها را ده دقیقه در آب جوش بگذارید بماند. آب باید تا بالای شیشه ها را بگیرد.

    اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از 24 ساعت آماده می شود و بعد از یک هفته طعم آن عالی می شود.
     

    موضوعات مشابه

    sargoli و setareh از این پست تشکر کرده اند.