1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ترشی بامیه

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Jun 17, 2014 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. [​IMG]


    مواد لازم :
    بامیه : 500 گرم
    سرکه و آب : از هر کدام دو پیمانه (500 میلی لیتر)
    نمک : نصف قاشق مربا خوری
    سیر : سه حبه
    فلفل تند : دو عدد
    برگ گلپر : 4 عدد
    نمک : یک و نیم قاشق سوپ خوری

    طرز تهيه:
    ابتدا باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم.
    سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد.
    پس از پختن، باميه‌ها را آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود.
    باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم.
    يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم.
    بعد از دو هفته ترشي آماده است.
     
    setareh، stranger و $$h@mid$$ از این ارسال تشکر کرده اند.