• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ترشی انار

ارسال ها
108
لایک ها
326
سن
27
#1
مواد لازم
دانه انار 1 کیلوگرم
لبو پخته رنده شده 500 گرم
آب انار 1 لیتر
سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور 1 لیوان
پودر گلپر 1 ق.غ
پودر گشنیز 2 ق.غ
سیاه دانه 2 ق.غ
پودر فلفل قرمز 1 ق.چ
نمک به میزان لازم

طرز تهیه
انار را دانه کرده با اندازه 2/1 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنیم. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری می کنیم تا نرم شوند.
لبو را شسته و با پوست می پزیم. بعد از پخت پوست آن را می گیریم و وقتی سرد شد آن را رنده می کنیم.
داخل ظرف سرکه و آب انار می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد. سپس لبو و دانه های انار را اضافه می کنیم تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا سرد شود.
بعد از سرد شدن ادویه های را اضافه می کنیم و در ظرف دربسته در یخچال می گذاریم . این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#3
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا