1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ترشی انار

شروع موضوع توسط bahareh ‏Jun 16, 2013 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. مواد لازم
    دانه انار 1 کیلوگرم
    لبو پخته رنده شده 500 گرم
    آب انار 1 لیتر
    سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور 1 لیوان
    پودر گلپر 1 ق.غ
    پودر گشنیز 2 ق.غ
    سیاه دانه 2 ق.غ
    پودر فلفل قرمز 1 ق.چ
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه
    انار را دانه کرده با اندازه 2/1 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنیم. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری می کنیم تا نرم شوند.
    لبو را شسته و با پوست می پزیم. بعد از پخت پوست آن را می گیریم و وقتی سرد شد آن را رنده می کنیم.
    داخل ظرف سرکه و آب انار می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد. سپس لبو و دانه های انار را اضافه می کنیم تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا سرد شود.
    بعد از سرد شدن ادویه های را اضافه می کنیم و در ظرف دربسته در یخچال می گذاریم . این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
     
    ❥ℳĀΣĐξĤ❥ و Shiva از این پست تشکر کرده اند.
  2. ❥ℳĀΣĐξĤ❥

    ❥ℳĀΣĐξĤ❥ ـمـــهــرـبــانـــو

    3,596
    17,058
    4,186
    :32:انــــــــــــــــــــــــــــــار:32: