1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تافی کره ای شکلاتی نرم و کشدار

شروع موضوع توسط ®ŁáÐɏ §¡£Vë ‏Aug 2, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. ®ŁáÐɏ §¡£Vë

    ®ŁáÐɏ §¡£Vë $من و مجتبی$ . . .#شما همه#

    7,932
    22,394
    104,805
    bdbd031ff13a3d85eb52b08133eb0cfe.

    شکر قهوه ای یا شکر سفید 2/3 لیوان
    کره 2 قاشق غذاخوری
    شیر ولرم 3/4 لیوان
    عسل 2 قاشق غذاخوری
    شکلات تخته ای 80 گرم
    پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    شکر ، کره ، عسل ، شکلات تخته ای خرد شده ، پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

    a9500348d99be4b704b0312228d257b7.
    2815d3b05e1bf0880bec146d588a2bdb.

    پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و 20 – 30 دقیقه مداوم هم بزنید تا مایه تافی غلیظ شود ( پس از 20 دقیقه 1 قطره از مایه تافی داخل لیوانی آب سرد بریزید ، اگر قطره منسجم و نرم بود تافی آماده است اما اگر داخل آب پخش شد هنوز آماده نیست ).

    ee70deeafcc78162bb9ae11017d29b50.

    پس از آماده شدن مایه تافی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید یا داخل کاغذ روغنی بریزید و جمع کنید سپس به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
    پس از این مدت زمان تافی را از قالب جدا کنید یا از داخل کاغذ روغنی خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید ، تافی ها را داخل سلفون یا کاغذ شکلات بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری نمایید.
     
    خاک پای حضرت زهرا... و دختری آسمونی از این پست تشکر کرده اند.