• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تافی کره ای شکلاتی نرم و کشدار

®ŁáÐɏ §¡£Vë

$من و مجتبی$ . . .#شما همه#
ارسال ها
7,933
لایک ها
22,392
سن
24
#1
bdbd031ff13a3d85eb52b08133eb0cfe.jpg

شکر قهوه ای یا شکر سفید 2/3 لیوان
کره 2 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 3/4 لیوان
عسل 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 80 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
شکر ، کره ، عسل ، شکلات تخته ای خرد شده ، پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

a9500348d99be4b704b0312228d257b7.jpg
2815d3b05e1bf0880bec146d588a2bdb.jpg

پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و 20 – 30 دقیقه مداوم هم بزنید تا مایه تافی غلیظ شود ( پس از 20 دقیقه 1 قطره از مایه تافی داخل لیوانی آب سرد بریزید ، اگر قطره منسجم و نرم بود تافی آماده است اما اگر داخل آب پخش شد هنوز آماده نیست ).

ee70deeafcc78162bb9ae11017d29b50.jpg

پس از آماده شدن مایه تافی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید یا داخل کاغذ روغنی بریزید و جمع کنید سپس به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از این مدت زمان تافی را از قالب جدا کنید یا از داخل کاغذ روغنی خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید ، تافی ها را داخل سلفون یا کاغذ شکلات بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری نمایید.
 

پیوست ها

بالا