1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

تارت شکلاتی

شروع موضوع توسط Ghazal71 ‏Jan 8, 2016 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. upload_2016-1-8_15-0-27.

    مواد اولیه :برای ۸ نفر

    بیسکویت ۹عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده)

    کره ۵قاشق غذاخوری (آب شده)

    شکر ۵۵گرم

    خامه ۲۹۵گرم (پر چرب)

    شکلات ۲۵۵گرم (خرد شده)

    تخم مرغ ۲عدد

    وانیل ۱قاشق چای خوری

    نمک ۱/۴قاشق چای خوری

    خامه ۲قاشق غذاخوری (پر چرب)

    شکلات ۵۰گرم (خرد شده)

    شربت ذرت ۱قاشق چای خوری

    آب ۱قاشق غذاخوری (آب گرم)

    طرز تهیه:

    فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید.
    بیسکویت، ۵ قاشق غذاخوری کره و ۵۵ گرم شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با دست داخل قالب پخش کنید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خنک شود.
    ۲۹۵گرم خامه را به جوش آورید. سپس روی ۲۵۵ گرم شکلات داخل کاسه بریزید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید و بعد آرام هم بزنید تا یکدست شوند.
    تخم مرغ، وانیل و نمک را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید سپس با شکلات آب شده مخلوط کنید.
    مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت کاملا خنک شود.
    ۲قاشق غذاخوری خامه را به جوش آورید و بعد از روی حرارت بردارید و با ۵۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد با شربت ذرت و آب گرم ترکیب کنید.
    سس را روی تارت بریزید و بچرخانید تا سس روی همه تارت پخش شود و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

    نوش جان…