• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

با خواص شگفت انگیز برگ مو آشنا شوید !

  • شروع کننده موضوع mashal
  • تاریخ شروع

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#1
خواص برگ انگور
برگ انگور یا همان برگ مو دارای خواصی است که می توان از آن در این روزهای سال بهره برد. از این سبزی، هم می توان به صورت خام و هم به صورت پخته در غذاها استفاده کرد.
برگ مو
برگ انگور بخشی از غذاهای یونانی، ویتنامی، ترکی، رومانیایی و ایرانی را تشکیل می دهد. با توجه به توصیه های بهداشتی، مقدار مصرف توصیه شده از سبزیجات سبز تیره 2 فنجان برای مردان و 1.5 فنجان برای زنان در طول هفته است. با وجود این که کالری برگ مو بسیار پایین می باشد (چیزی در حدود تنها 13 کالری در یک فنجان)؛ اما یک منبع غنی از مواد مغذی ضروری است.
فیبر
برای افزایش فیبر دریافتی تان برگ مو بخورید. برگ انگور یک منبع غنی از فیبر است؛ به طوری که در هر فنجان آن 1.5 گرم فیبر یافت می شود. این بدان معناست که با وجود کالری بسیار کمی که برگ انگور دارد شما را سیر خواهد کرد. فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید. با توجه به توصیه های گروه بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد یک وعده ی 1 فنجانی از برگ مو حدود 7 درصد از فیبر مورد نیاز در یک رژیم غذایی 1500 کالری و یا 5 درصد یک رژیم غذایی 2000 کالری را تامین می کند.
ویتامین A و k
برگ انگور، دریافت ویتامینی شما به ویژه ویتامین های محلول در چربی A و K را افزایش می دهد.
ویتامین A به رشد سلولی کمک می کند؛ به این ترتیب که سلول های نابالغ غیر کاربردی را تبدیل می کند به سلول های تخصصی که بخشی از بافت عملکردی هستند. استخوان ها، پوست، دستگاه گوارش و سیستم بینایی همگی تحت تاثیر ویتامین A هستند.
فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید
ویتامین K نیز به لخته شدن و در واقع انعقاد خون کمک می کند. سطح مناسبی از این ویتامین اجازه می دهد که پس از یک آسیب، خونتان لخته شود و بدین ترتیب از خونریزی از زخم جلوگیری کرده و باعث محدود شدن از دست دادن خون می شود.


یک واحد 1 فنجانی از برگ انگور شامل 3853 واحد بین المللی ویتامین A است که تمام آن چه باید در طول یک روز دریافت نمایید، در آن موجود است.

یک فنجان برگ انگور همچنین شامل 15.2 میکروگرم ویتامین K است که 17 درصد از میزان توصیه شده ی روزانه برای زنان و 13 درصد میزان سفارش شده برای مردان را تامین می کند.
کلسیم و آهن
برگ مو همچنین دو ماده ی معدنی ضروری کلسیم و آهن را نیز برای شما فراهم می کند.
بدن شما برای قوی نگه داشتن استخوان ها و دندان ها به کلسیم نیاز دارد. همچنین برای عملکرد عصب و عضله متکی به مواد معدنی است. هر فنجان برگ انگور شامل 51 میلی گرم کلسیم است؛ چیزی در حدود 5 درصد از کلسیمی که هر روز به آن نیاز دارید.


آهن موجود در برگ انگور باعث ترفیع گردش خون سالم می شود؛ در واقع آهن به حمل اکسیژن خون در سراسر بدن کمک می کند. یک وعده ی 1 فنجانی از برگ انگور حاوی 37/0 میلی گرم آهن است که 4 درصد از نیاز روزانه ی آهن برای مردان و 2 درصد نیاز روزانه ی آهن برای زنان را تامین می کند.
آشپزی با برگ انگور
ما ایرانی ها از برگ مو در تهیه ی دلمه استفاده می کنیم. سعی کنید برگ های انگور خود را با مواد تشکیل دهنده سالم پر کنید تا مغذی تر شوند. مرغ و سبزیجات خرد شده گزینه های بسیار خوبی هستند. اگر می خواهید از مواد گیاهی استفاده کنید، توفو انتخاب فوق العاده ای است. می توانید از خواص قارچ نیز بهرمند شوید و با کمک آن یک بافت گوشتی مناسب ایجاد نمایید.

البته لزوما نباید از برگ انگور در دلمه استفاده کرد می توانید آن را به همراه کلم بروکلی، پیاز، کلم پیچ، و دیگر سبزیجات سبز به سوپی خوشمزه و یک وعده غذایی که طعم و خواص فوق العاده ای دارد، تبدیل کنید.
 

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#2
خواص زرد چوبه

نوشیدنی آبزردچوبهگرم خواص بی شماری دارد که دوای درد بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات است و روند پیری را نیز متوقف می‌کند.

زردچوبهرنگ زرد پررنگی دارد و با هر چه که در تماس باشد آن را در کسری از ثانیه زرد می‌کند اما چاشنی بسیار خوبی برای انواع موادغذایی و غذاها محسوب می‌شود. شاید ندانید که زردچوبه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی بسیار عالی، خواص ضد پیری و ضد تورم است.

ماده اصلی موجود در زردچوبه کورکومین است که به علت داشتن خواص ضد سرطانی‌اش بسیار محبوب است. اگر زردچوبه در آب گرم ترکیب شود و نوشیده شود خواص آن چندین برابر می‌شود و در این صورت خواص جالب و شوکه‌کننده زیر را می‌تواند به بدن شما برساند:

با تورم و التهاب‌ اندام و دستگاه‌های خارجی و داخلی بدن جلوگیری می‌کند.
از سلول‌های مغزی محافظت و مراقبت می‌کند.
دارای خواص ضد سرطانی است و از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.
گوارش را تقویت می‌کند و عملکرد دستگاه گوارش را ارتقاء می‌بخشد.


از قلب مراقبت می‌کند و از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.
نشانه‌ها و علائم آرتروز و التهاب‌های مفصلی را تسکین می‌دهد.
طول عمر را افزایش می‌دهد و روند پیری را آهسته می‌کند.
دیابت نوع دوم را مهار می‌کند.


عملکرد کبد شما را بهبود می‌بخشد.
از چرب شدن کبد پیشگیری می‌کند.
 

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#3
خواص سبزیجات فصل بهار

سبزیجاتخاص بهاره، مانند باقالا، مارچوبه، ریواس، سیر، پونه و .... فواید منحصر به فرد و خاصی دارند که در ادامه با هم مرور می کنیم...
فصل بهار به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب آن، بهترین زمان برای رشد و به بار نشستن سبزی ها و میوه هایی است که در فصول دیگر امکان استفاده از آن ها وجود ندارد. به همین علت در این فصل با طیف وسیعی از میوه ها وسبزیجاتمواجه هستیم که خواص بی نظیر و متنوعی دارند. در این مقاله خواص مختصری از سبزیجات نوبرانه بهاری را برایتان آورده ایم.

باقلا
1. ضدپارکینسون: باقالا دارای لوودوپا است. که پیش ساز انتقال دهنده های عصبی دوپامین، اپی نفرین و نوراپی نفرین در مغز است. دوپامین با حرکات آرام اندام ها در بدن در ارتباط است و کمبود آن باعث لرزش می شود. در نتیجه مصرف منظم آن باعث پیشگیری از ابتلا به پارکینسون می گردد.

2. کاهش فشار خون: باقالا یا باقلا منبع خوبی از تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پریدوکسین، آهن، مس، منگنز، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است و به همین علت باعث کاهش فشار خون می شود.

3. ضد سرطان کولون: باقالا سرشار از فیبر می باشد و با عوامل سرطان زا در کولون متصل می شود و مانع از تماس سلول های کولونی با عوامل سرطان زا می گردد.
مارچوبه
1. درمان بیماری های التهابی: مارچوبه سرشار از ساپونین A، سارساساپوژنین، پروتودیوسین، دیوسژنین، و فلاونوئیدهای کورستین، روتین، کامفرول، ایزورامنتین است. این مواد شیمیایی از فرآیندهای التهابی در بیماری های خود ایمنی جلوگیری می کنند.

2. تقویت پروبیوتیک ها: مارچوبه از جمله گیاهان سرشار از پربیوتیک هایی چون اینولین است که رشد باکتری های پروبیوتیک را تقویت و باعث کاهش بیماری های روده ای و سرطان در روده بزرگ می شود.
والک بر کبد، کیسه صفرا، روده و معده مؤثر است. این گیاه هضم را ارتقا می بخشد و به منظور بهبود سوء هاضمه کاربرد دارد. عصاره آن را می توان برای درمان کرم های لوله ای روده به کار برد

جعفری

1. تأمین سلامت قلبی عروقی: جعفری به دلیل اینکه سرشار از فولات است، باعث بهبود عملکرد قلب و عروق می شود.

2. ضد سرطان: جعفری دارای ماده شیمیایی فعالی به نام میریستیکین است که باعث فعال کردن آنزیم گلوتاتیون ترانسفراز می شود. این آنزیم گلوتاتیون را به مولکول های اکسیژن اکسید شده متصل می کند و مانع از فعالیت اکسیداسیون این مولکول ها می شود. در نتیجه از اثرات سرطان زایی اکسیژن فعال می کاهد.

3. شادابی پوست: جعفری منبع فوق العاده آنتی اکسیدان ها می باشد و سرشار از ویتامین K، ویتامین C، ویتامین A، بتاکاروتن، فولات، آهن، میریستیکین، لیمونن، لوتئین و ... می باشد. که همه آن ها از آنتی اکسیدان های قوی می باشند. آنتی اکسیدان ها اثر عوامل مخرب محیطی بر پوست را کاهش می دهند.
سیر
1. پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی: سیر به دلیل دارا بودن آلیسین فشار خون را در حد نرمال حفظ می کند و با جلوگیری از جذب کلسترول، باعث کاهش سطح کلسترول خون می گردد. پس می توان آن را به عنوان یک محافظت کننده بی نظیر در برابر ایجاد لخته خون و پلاک های چربی دانست که از سکته و بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
2. دارای خواص آنتی باکتریال و ضد قارچی: سیر می تواند در زمان حمله باکتری ها به بدن، سیستم ایمنی را تقویت کند.

ریواس
1. ضد دیابت: ریواس سرشار از ویتامین K می باشد. این ویتامین حساسیت به انسولین را افزایش می دهد و باعث می شود تا انسولین بتواند اثرات خود را در کاهش قند خون اعمال نماید.
2. ضد فشار خون: ریواس سدیم کمی دارد و چربی اشباع نیز ندارد. به همین علت در داروهای گیاهی که برای مبتلایان به چربی خون و فشارخون تجویز می شود نام آن دیده می شود.

والک
بهبود بیماری های گوارشی: والک بر کبد، کیسه صفرا، روده و معده مؤثر است. این گیاه هضم را ارتقا می بخشد و به منظور بهبود سوء هاضمه کاربرد دارد. عصاره آن را می توان برای درمان کرم های لوله ای روده به کار برد.
پونه
1. استحکام استخوان ها: پونه کوهی منبع خوبی از ویتامین K، ویتامین E، منیزیم، منگنز، آهن و کلسیم می باشد که برای رشد استخوانی مناسب می باشند و چگالی استخوان را حفظ می نماید.
2. گیاهی آنتی باکتریال: مواد شیمیایی فعال موجود در پونه کوهی رشد باکتری هایی چون سودموموناس آیروژنز و استافیلوکوکوس اورئوس را متوقف می کند.

نعنا
1. بهبود فعالیت گوارشی: این گیاه معطر باعث تسکین اسهال، اسپاسم عضلانی و سوء هاضمه می شود.
2. درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا: نعنا به دلیل اثرات آنتی باکتریال بر روی باکتری ها و ویروس ها برای بهبود سرماخوردگی مؤثر است.


3. محافظت در برابر سرطان: به دلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشد در برابر سرطان ها بالأخص سرطان ریه، کولون و پوست اثر محافظتی دارد.
 

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#4
فواید کیوی
در رژیم های لاغری مصرفکیویبسیار توصیه شده است. در واقع از آنجا که 80 درصد از بافت کیوی از آب تشکیل شده، مصرف آن نوعی احساس سیری در فرد ایجاد می کند و در نتیجه روند کاهش وزن آسان تر صورت می گیرد.

کیوی
کیوی
میوه کوچکی است به رنگ خرمایی که کرک های ریزی روی پوست آن قرار دارد و رنگ سبز بافت داخلی آن نیز بسیار زیباست.

منشأ کیوی از دره ای واقع در کشور چین است، بعدها این میوه به کشور زلاندنو صادر شد به طوری که هم اکنون این کشور سهم عمده ای در تولید جهانی کیوی دارد.

کیوی، میوه ای بسیار خوشمزه و طعمی شبیه به طعم موز، انگور و آناناس دارد. در این مقاله به ذکر فواید این میوه می پردازیم.
* کیوی منبع غنی آنتی اکسیدان و ویتامین C است
تقریباً در هر 100 میلی گرم از این میوه، 98 میلی گرم ویتامین C موجود است. کیوی با دارا بودن این میزان از ویتامین C، در رده میوه هایی چون پرتقال و لیمو که منبع غنی این ویتامین هستند، قرار می گیرد.
اگر بخواهیم میزان ویتامین C موجود در کیوی را با میوه های دیگر مقایسه کنیم، باید بگوییم که گلابی هندی و انگور فرنگی، از میزان بالاتری ویتامین C برخوردارند. با مصرف روزانه یک کیوی، بیش از 80 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین برطرف می شود.
کیوی با دارا بودن حجم بالای ویتامین C، جذب آهن را در بدن بالا می برد و به همین دلیل توصیه می شود افراد مبتلا به فقر آهن، بیشتر از این میوه استفاده کنند
توصیه می شود که کیوی صبح ها و در وعده صبحانه میل شود.
ویتامین C در بدن غوغا می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت و با فشار خون بالا، سرطان ها، آلرژی ها و زکام مقابله می کند.


ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود به طوری که قدرت آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد، از کیوی یک ماده غذایی ویژه ساخته است، آن هم ماده ای که در برابر تمام آسیب های بدنی ناشی از پدیده پیری مبارزه می کند.

مصرف کیوی به سلول های بدن این امکان را می دهد تا جوان تر بمانند و در نهایت سلامت بدن به طور کامل حفظ شود.
مصرف این میوه به افراد زیر بسیار توصیه می شود:


1. افراد سیگاری
2. افراد الکلی
3. افرادی که از دیابت یا آلرژی رنج می برند.
4. خانم های باردار
5. افراد مسن
6. افرادی که دچار شکستگی استخوان شده اند.
7. افرادی که به پارگی رباط دچار شده اند.
8. خانم های یائسه
9. افرادی که دچار مشکلات بینایی هستند، مثلاً افرادی که آب مروارید دارند.
10. افرادی که دچار نارسایی سیستم ایمنی هستند، مثلاً افراد مبتلا به ایدز یا تبخال.

* کیوی استرس و حالات عصبی را کاهش می دهد
کیوی ایده آل ترین میوه در رویارویی و مقابله با بیماری های عصر حاضر است. حجم بالای ویتامین C موجود در آن، از کیوی میوه ای برای مقابله با اضطراب و حالات عصبی ساخته است.

کیوی استرس را کاهش می دهد بطوریکه مصرف آن به ما این امکان را می دهد تا احساسی بهتر و برای رویارویی با مشکلات و موانع زندگی روزانه، قوی تر باشیم.

پزشکان توصیه می کنند که اگر قصد رفتن به یک مصاحبه استخدامی و یا یک جلسه مهم را دارید، حتماً قبل از آن کیوی میل کنید.
* کیوی و درمان یبوست
میزان فیبرهای محلول در کیوی بسیار بالاست، به همین دلیل با مصرف کیوی، عمل هضم و حرکات روده بهتر انجام می گیرد و در نتیجه امکان بروز یبوست کاهش می یابد.

اگر کیوی در وعده صبحانه مصرف شود، برای عمل دفع بسیار مفید خواهد بود. می توانید کیوی را همراه با میوه های دیگر، با ماست و یا با غلات میل کنید که در این صورت دفع مدفوع از بدن سریع تر و آسان تر انجام می گیرد.

* کیوی و نقش آن در کاهش وزن و دفع آب های زائد بدن
از آنجا که بیشترین حجم کیوی را آب تشکیل می دهد و کالری آن نیز بسیار پایین است (هر یک کیلو کیوی، حاوی 63 کیلوکالری است)، با مصرف آن، به سرعت احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه این میوه برای کاهش وزن بسیار مفید است.

علاوه بر این سدیم موجود در کیوی بسیار کم است، به همین دلیل این میوه گزینه مناسبی برای جایگیری در رژیم های لاغری به شمار می رود.

کیوی امکان دفع آب انباشته شده در بدن را فراهم می آورد، مسأله ای که برای خانم های باردار بسیار لازم و ضروری است.

کیوی بسیار ادرارآور است و نباید از رژیم غذایی افراد مبتلا به یبوست و چاقی حذف شود. این میوه برای مبتلایان به هپاتیت و نارسایی قلبی نیز بسیار مفید است.
* کیوی و هضم غذا
همان طور که قبلاً گفتیم، هضم کیوی به راحتی انجام می گیرد. کیوی امکان هضم پروتئین موجود در مواد غذایی را نیز فراهم می آورد و در نتیجه بروز سوءهاضمه، ورم معده (گاستریت) و گازهای معده، با مصرف کیوی کاهش می یابد.
* کیوی گردش خون را بهبود می بخشد
کیوی دارای مقادیر بالای ویتامین E و اسیدهای چرب امگا 3 و 6 است، به همین دلیل حرکت خون در رگ ها و به طور کلی، وضعیت شریان ها را بهبود می بخشد و از شکل گیری سنگ ها و لخته ها در رگ های خونی جلوگیری می کند.
با مصرف این میوه انسداد شرایین یا همان لخته شدن خون در رگ ها، آنژین سینه، خونریزی های مغزی و آنفارکتوس، به نوعی مهار می شوند و میزان بالای فیبر این میوه، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.

* کیوی سلامت استخوان ها را تضمین می کند
کیوی حاوی تمام عناصر مفید برای استخوان ها و دندان ها است. این خصوصیت از مواد معدنی موجود در کیوی نشأت می گیرد که عبارتند از منیزیم، پتاسیم و مس.

هر عدد کیوی تقریباً 10 درصد از نیاز روزانه بدن به مواد معدنی بالا را برطرف می کند. کیوی، رشد و سلامتی استخوان ها، عضلات، اعصاب و دیگر ارگان های بدن را تضمین می کند.
* نقش کیوی در مراقبت از سیستم ایمنی بدن
ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود به طوری که قدرت آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد، از کیوی یک ماده غذایی ویژه ساخته است، آن هم ماده ای که در برابر تمام آسیب های بدنی ناشی از پدیده پیری مبارزه می کند
از آنجا که کیوی حاوی مقادیر زیاد اسیدفولیک و ویتامین C می باشد، مصرف آن مقاومت طبیعی بدن را در برابر انواع سرماخوردگی ها بالا می برد.


ویتامین C و اسیدفولیک، دو ماده ای هستند که تولید گلبول های قرمز، سفید و پادتن ها را بالا می برند و در نتیجه مقاومت بدن در برابر بیماری های ویروسی بیشتر می شود.
* نقش کیوی در غلبه بر کم خونی
کیوی با دارا بودن حجم بالای ویتامین C، جذب آهن را در بدن بالا می برد و به همین دلیل توصیه می شود افراد مبتلا به فقر آهن، بیشتر از این میوه استفاده کنند.
* نقش کیوی در کنترل اشعه های خورشیدی
اگر شما به اشعه ماوراءبنفش خورشید حساسیت دارید، از مصرف کیوی غافل نشوید. در حقیقت لوتئین موجود در این میوه، مانند یک فیلتر طبیعی، از پوست شما حفاظت می کند. لوتئین که سلطان آنتی اکسیدان ها محسوب می شود، در اسفناج و کلم بروکلی نیز یافت می شود.
چه کسانی نمی توانند از کیوی استفاده کنند؟

افرادی که به نوعی آنزیم به نام آکتیدین حساسیت دارند، نمی توانند کیوی، آناناس و پاپایا مصرف کنند.
افرادی که مستعد ابتلا به سنگ های کلیوی نیز هستند، هرگز نباید از این میوه استفاده کنند به این دلیل که کیوی حاوی مقادیر بالای اگزالات کلسیم است.


توصیه می شود که بچه ها در مصرف این میوه زیاده روی و البته مصرف آن را نیز قطع نکنند.
از آنجا که پتاسیم موجود در کیوی زیاد است، به افرادی که دچار نارسایی کلیه هستند توصیه می شود که هرگز سراغ این میوه نروند.


علائم مسمومیت با کیوی عبارتند از: کهیر، مشکلات در عمل بلعیدن، سوء هاضمه و حالت تهوع.
 

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#5
سیر و عسل

همه می‌دانیمسیر و عسلداروهایی طبیعی هستند. ترکیبسیر و عسلمی تواند تاثیری جادویی داشته باشد.
به نوشته فرارو، سیر یک داروی طبیعی است و با استفاده از آن، می‌توان بیماری‌های متعددی را درمان کرد. سیر را می‌توانیم به صورت پخته یا خام بخوریم و با کمک آن، قدرت دستگاه ایمنی بدن و تن‌درستی‌مان را بیش‌تر کنیم. بیش‌ترِ خواص و فوایدِ سیر برای سلامتی به دلیل ترکیبی است به نام آلیسین. آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد خون می‌شود و تمام بدن را طی می‌کند، و از آن پس تاثیرات قوی و مفیدش را در بدن اعمال می‌کند.

فـــواید سیر:
ضد سرطان
افزایش‌دهنده‌ی میل جنسی
تنظیم‌کننده‌ی کلسترول
کاهش علائم آسم
از بین برنده‌ی جوش و آکنه
ضد سرماخوردگی
ضد اسهال
درمان عفونت‌های بدن
تنظیم‌کننده‌ی فشار خون
متوقف‌کننده‌ی علائم تصلب شرایین
هم‌چنین از سیر برای کاهش علائم آرتروز، دیابت و بزرگ شدن پروستات استفاده می‌کنند. می‌توانیم از سیر برای درمان مشکلات سلامتِ روزانه‌مان و بالا بردن متابولیسم (دگرگشت) و انرژی استفاده کنیم.
از دیگر ویژگی‌های سیر می‌توان به بالا بردن قدرت بدن در مقابل بیماری‌ها و از بین بردن سموم اشاره کرد. اگر سیر را با پیاز و زنجبیل مخلوط کنیم، به داروی قدرتمندی دست می‌یابیم که می‌توانیم آن را به جای شیمی‌درمانی استفاده کنیم.
بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنیم؛ این بهترین روشِ بهره‌مندی از خواص متعدد آن است. توصیه‌ می‌شود حبه‌های سیر را تکه تکه کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند، و سپس آن را با شکمِ خالی بخورید.

سیرِ خام و عسل
بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند سیر را با عسل مخلوط کنید و هر روز صبح بخورید. تمامِ کاری که باید انجام دهیم این است که ۲ یا ۳ حبه سیر را خرد و با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیم. این ترکیب به ما انرژی و سلامتیِ بیش‌تر می‌دهد.
داروی تقویتی و ضد آنفولانزای سیر


این داروی تقویتی برای درمان گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.
مواد اولیه‌ی مورد نیاز:
۵ حبه سیر
نصفِ پیاز زرد


۲ عدد فلفل قرمز تند
۱ لیوان آب‌لیمو
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده
۲ قاشق غذاخوری سرکه‌ سیب
دستور تهیه:
پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس آب‌لیمو و سرکه‌ی سیب را نیز به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط ۲۴ ساعت بماند، و پس از آن، هر روز صبح پیش از صبحانه مقداری از آن را بنوشید.
 

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#6
رژیم غذایی برای پوست زیبا
شما چقدر بهپوستو هورمون‌های بد‌تان توجه می‌کنید؟ این مطلب را بخوانید تا با ۶ ماده غذایی طبیعی آشنا شوید که هورمون‌ها را متعادل می‌کند و برای پوست‌تان خوب است.
همین‌طور که در قسمت‌ّهای مختلف سوپر مارکت راه می‌روید، خودتان را در میان یک سری انتخاب‌ها می‌بینید. شما مدام می‌پرسید کدام سبزی بهترین و خوشمزه‌ترین است. شما می‌پرسید کدام ماده‌ی غذایی پروتئین‌دار بهتر و سالم‌تر است. یا چه آجیلی کم‌ترین محتوای کالری را دارد.
اما آیا تا به‌حال به ذهن‌تان خطور کرده است که بپرسید کدام ماده‌ی غذایی به متعادل کردن هورمون های بدن‌تان کمک می‌کند؟
این مسئله خیلی مهم است. متخصصان بر این باورند که از بین تمام هورمون ها، تنها هورمونی که اغلب باعث خراب شدن پوست می‌شود، هورمون تستسترون است. همچنین باور دارند هنگامی‌که سعی می‌کنید سطح تستسترون‌تان را متعادل کنید، مصرف انواع غذاهای مناسب بسیار موثر هستند.
اما، همه‌‌ی این‌ها فقط درباره‌ی تلاش برای داشتن رژیم مناسب نیست، بلکه درباره‌ی جست‌وجوی غذای مناسبی است که تستسترون و هر هورمون دیگر را متعادل می‌کند. صاف کردن پوست‌تان، از بین بردن چروک و آکنه بعضی از اثرات حاصل از خوردن مواد غذایی ذیل است.
در زیر 6 غذای طبیعی فوق‌العاده برایپوستو تعادل هورمون‌ها معرفی می‌شود.

•کینو-آ
امروزه کینو-آ بسیار محبوب شده است، همان‌طور که باید باشد. این ماده‌ی غذایی حاوی مقادیر زیادی ویتامین‌های اصلی و مواد معدنی مانند پروتئین و منیزیوم است. اما این همه‌اش نیست، این ماده نیز می‌تواند سطح هورمونی را متعادل کند. متخصصان بر این باورند که به دلیل این‌که کینو-آ‌ها کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای هستند که دارای پروتئین‌های فراوان است، از دیگر انواع غلات بهتر است. کینو-آ سطح قند خون را متعادل نگه می‌دارد. به همین دلیل، سطح قند خون به‌طور ناگهانی افزایش نمیابد و سطح آندروژن در بدن ثابت می‌ماند. نان و برنج را جایگزین کینو-آ بکنید، دو فنجان کینو-آ در هفته توصیه می‌شود. البته هر چه بیش‌تر بهتر.

•مغر بادام
این نوع مغزها مانند هر مغز سالم دیگری برای پوست‌تان خوب است. اما بادام میزان هورمون آدیپونکتین را افزایش می‌دهد که اتفاقاً قند خون را در کم‌ترین میزان حفظ می‌کند. این به نوبه‌ی خود، منجر به کاهش سطح آندروژن می‌شود. محققان نیز کشف کرده‌اند که مصرف این مغزها میزان هورمون‌هایی مانند تستسترون را که به‌طور معمول در بدن مردان یافت می‌شود، کاهش می‌دهد. این هورمون‌های مردانه منجر به خشک شدن و شل شدن پوست می‌شود. متخصصان مصرف ۱۱ مغز بادام در روز را توصیه می‌کنند.

•آووکادو
این میوه نیاز به معرفی ندارد. این میوه‌ها خوشمزه هستند و فواید بسیار زیادی برای بدن دارند. متخصصان بیان می‌کنند که مانند چربی‌های سالم دیگر ( روغن زیتون و نارگیل)، آووکادو می‌تواند به تولید کلسترول خوب کمک کند، که هنگام ترکیب هورمون‌ها این ماده ضروری است. ترکیب شدن هورمون‌ها‌ّ گردش بهتر خون و آزاد شدن چنین هورمون‌هایی را به همراه دارد و پوست را سالم و براق می‌کند. فایده‌ی دیگر مصرف آووکادو به دلیل داشتن چربی‌های سالم‌، این است که لایه‌های چربی پوست تقویت می‌شوند و غشاها تقویت و محکم می‌شوند. این باعث می‌شود که پوست رطوبت‌اش را حفظ کند و شاداب و زنده باشد.
به این نکته توجه کنید: یک نصفه آووکادو در روز تمام چیزی است که شما به‌منظور دریافت چربی خوب برای سیستم‌تان نیاز دارید، همراه با فیبر، پتاسیوم، و میزان زیادی عناصر عالی و سالم. این میوه لوتئین هم دارد که از پوست در برابر اشعه‌های مضر و آسیب رسان خورشید محافظت می‌کند.


•سالمون
بعضی‌ها ممکن است این ماهی را به دلیل این‌که فواید عالی برای مغز و قلب فراهم می‌کند، ماهی شگفت‌انگیز بنامند. ولی هنگامی‌که نوبت به تنظیم سطح هورمون می‌رسد، این ماهی فوق‌العاده است. اگر آووکادو چربی‌ّهای سالم دارد، سالمون بعضی از این‌گونه چربی‌ها را به شکل اومگا۳ و اسیدهای چرب دارد. اومگا ۳‌ها، هنگامی‌که نوبت به ترکیب کلسترول و هورمون‌ّها می‌‌رسد، پایه‌ی اصلی هستند. ویژگی دیگر سالمون این است که مصرف ‌آن می‌تواند مشکلات پوستی مانند آکنه و اگزما را کاهش دهد زیرا ماهی می‌تواند با التهاب هم بجنگد. متخصصان توصیه می‌کنند مصرف ۴ اونس (۱۱۲ گرم) سالمون دو بار در هفته معجزه می‌کند.

•زرده تخم‌مرغ
متخصصان بر این امر توافق دارند که اگر چه زرده تخم‌مرغ دارای سطح بالایی از کلسترول است، کلسترول‌های خوب زیادی هم دارد. در حقیقت، کلسترولی که این ماده‌ی غذایی دارد، نوعی کلسترول است که شما برای تولید هورمون‌ّها به آن نیاز دارید.
و با این تولید هورمون، پوست به طور طبیعی نرم‌تر و انعطاف‌پذیر می‌شود. مصرف روزانه یک تخم‌مرغ در روز توصیه می‌شود.


•بروکلی
اگر می‌خواهید هورمون‌های‌تان تنظیم شود، این گیاه خاص همراه با اسفناج و کلم بروکسل (کلم فندقی) موکدا توصیه می‌شوند.
گیاهان برگدار به طور طبیعی ترکیباتی را تولید می‌کنند که قابلیت کبد را برای متابولیسم استروژن افزایش می‌دهد. برای زنان، استروژن به دلیل این‌که سطح کلاژن را افزایش می‌دهد، هورمون اصلی است. کلاژن پروتئینی است که باعث سفتی و استحکام پوست می‌شود. این ماده نیز جریان خون به پوست را آسان می‌کند به‌طوری که می‌تواند بعد از این‌که آسیب دید خودش به سرعت خوب شود.
متخصصان بیان می‌کنند هنگامی‌‌که سطح استروژن در بدن‌تان کاهش میابد، سینه‌ها کوچک می‌شوند و به داخل بدن کشیده می‌شوند. مصرف روزانه‌ی نصف فنجان گیاه برگدار تیره توصیه می‌شود.
 
بالا