1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

انواع سوپ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Aug 6, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ غلیظ اسفناج

    4ec0e65c752350777fe8cd691172a7f1.
    ● مواد لازم
    ▪ دو فنجان اسفناج خرد شده
    ▪ یک فنجان پیاز خرد شده
    ▪ یک چهارم فنجان کره
    ▪ سه عدد سیب زمینی (۴۵۰ گرم)
    ▪ یک و نیم فنجان آب
    ▪ دو عدد عصاره مرغ
    ▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
    ▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل
    ▪ سه چهارم فنجان خامه ترش
    ▪ کمی موسیر برای تزئین
    ● طرز تهیه
    ظرف بزرگی را روی شعله گذاشته و پیاز را در کره تفت دهید، تا برای سه دقیقه نرم شود. سپس سیب زمینی را به آب مرغ و آب اضافه کرده و پس از به جوش آمدن در آن را بگذارید تا برای ۲۰ دقیقه بپزد. سپس اسفناج با عصاره مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا دو یا چهار دقیقه دیگر با هم پخته و نرم شوند. مواد را داخل مخلوط کن بریزید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. مواد را پس از یکدست شستن در ظرفی ریخته و خامه ترش را اضافه کنید تا کاملاً حل شود. با موسیر آن را تزئین کنید.
     
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ فرانسوی

    cad40a78ee71cc05e819fb2a4e2e04cf.
    ▪ مواد لازم
    هویج رنده شده ، ۱ فنجان
    زعفران سائیده شده، ۲/۱ قاشق چایخوری
    ساقه و برگ کرفس خرد شده، ۲ فنجان
    رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
    لوبیا سبز خرد شده، ۱ فنجان
    خامه یا آب لیمو، ۲ قاشق غذاخوری
    سیر رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری
    پیاز خرد شده، ۱ فنجان
    گوجه‌ فرنگی خرد شده، ۱ لیوان
    جعفری خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری
    آب گوشت، ۴ لیوان
    رشته فرنگی، ۲۰۰ گرم
    روغن و نمک و فلفل، به مقدار لازم
    ▪ طرز تهیه
    پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. کلیه مواد خرد شده را در آب گوش ریخته، بگذارید به همراه پیاز و سیر رنده شده، آهسته بجوشد تا پخته شود و سپس رشته فرنگی و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید در ظرف را ببندید و بگذارید سوپ جا بیفتد و قوام بیاید. در پایان خامه یا آب لیمو را (بستگی به سلیقه خودتان دارد) اضافه نمائید و سوپ را در ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.
     
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ فلفل

    bd6a995f33b1c9ec61b853471837a750.
    ● مواد لازم
    ▪ ۷۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
    ▪ ۱ قاشق چایخوری شکر
    ▪ ۲۵۰ گرم هویج خرد شده
    ▪ ۱ قاشق چایخوری سس فلفل
    ▪ ۳ عدد پیازچه کاملا خرد شده
    ▪ ۱ قاشق غذاخوری روغن
    ▪ ۱ عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده )
    ▪ ۰/۵ قاشق چایخوری سس تند
    ▪ ۱ عدد پیاز خرد شده
    ▪ ۳/۴ پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا )
    ▪ ۱ عدد کنسرو نخود
    ▪ نمک به مقدار کافی
    ▪ ۱ پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود
    ▪ ۵ پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید .
    ● طرز تهیه:
    کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، ‌نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید .
    با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید .
    ● نکات تغذیه ای :
    فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است .
     
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ قارچ

    شرح حال این غذا:
    مواد لازم:
    قارچ خردکرده دو لیوان
    آب گوشت۴ لیوان
    شیر دو لیوان
    جعفری خردشده ۴ قاشق سوپخوری
    آرد دو قاشق سوپخوری
    کره ۳ قاشق سوپخوری
    نمک به مقدار کافی
    دستور تهیه: پس از شستن قارچ‌ها آنها را خشک کنید و به صورت برش‌های نازک ببرید. قارچها را در نصف کره, چند دقیقه تفت دهید. دو لیوان آب گوشت را به قارچ اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزید. در ظرفی دیگر, آرد را تا سه دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ آن شیری شود. شیر را آهسته به آرد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را حرارت دهید و مرتب بهم بزنید تا سس سفید یکنواختی به‌دست آید. پس از پخته شدن قارچها, آن را با قاشق چوبی یا فلزی اندکی خرد و ریز کنید. سس سفید را به ظرف حاوی قارچها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را بجوشانید.
    بقیه آب گوشت, جعفری خرد شده و نمک را به ظرف حاوی سوپ اضافه کنید و مدت ۵ .تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
     
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ قارچ ( زمان پخت: ۳۰ دقیقه )

    24acda51c1a57c8e6f99d565c80a9e5b.
    ● مواد لازم برای برای ۶ نفر:
    ▪ ۵ فنجان قارچ ورقه شده،
    ▪ ۱.۵ فنجان آبگوشت،
    ▪ یک دوم فنجان پیاز،
    ▪ یک هشتم ق.چ آویشن،
    ▪ ۳ ق.س کره،
    ▪ ۳ ق.س آرد،
    ▪ یک چهارم ق. نمک،
    ▪ یک چهارم قاشق فلفل سیاه،
    ▪ نصف فنجان شیر و نصف فنجان خامه رقیق شده
    ● طرز تهیه:
    قارچها را با آب گوشت و پیاز و آویشن بپزید بعد این مخلوط را بلندر کنید بطوری که بعضی از سبزیجات آن محسوس باشد. سپس آنرا کنار بگذارید. کره را آب کرده و آرد را در آن بریزید و هم بزنید سپس نمک و فلفل و شیر و خامه و سبزیجات پوره شده را اضافه کرده و هم بزنید تا سوپ به جوش آید و غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سرو کنید.
     
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ‌ قارچ‌ با شیر

    f06c57e54445cb3a22a9e007c805beaa.
    ● مواد لازم‌:
    ▪ شیر: ۱ لیتر
    ▪ خامه‌: یك‌ پیمانه‌
    ▪ كره‌: ۱۰۰ گرم‌
    ▪ زرده‌ تخم‌ مرغ‌: ۳ عدد
    ▪ آرد: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ قارچ‌ رنده‌ شده‌: ۳۰۰ گرم‌
    ▪ نمك‌ و فلفل‌ به‌ میزان‌ لازم‌
    ● طرز تهیه‌:
    ابتدا آرد را در كره‌، كمی‌ تفت‌ دهید تا كمی‌طلایی‌ شود، سپس‌ شیر را به‌ تدریج‌ آن‌ اضافه‌ كنیدو مواد را مرتب‌ به‌ هم‌ بزنید تا آرد به‌ خوبی‌ در شیرحل‌ شود. (اگر آرد به‌ خوبی‌ در شیر حل‌ نشدمی‌توانید مایه‌تان‌ را، از صافی‌ استفاده‌ كنید) پس‌قارچ‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنید و روی‌حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید تا زمانی‌ كه‌ سوپ‌ شما جابیفتد. پس‌ از آن‌ نمك‌ و فلفل‌ را هم‌ به‌ موادتان‌اضافه‌ كنید، در پایان‌ زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را پس‌ ازآنكه‌ به‌ خوبی‌ به‌ هم‌ زده‌اید در سوپ‌ بریزید وخامه‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ كنید
     
  7. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ قارچ با گوشت کوفته ای

    52e83050f20da14f5436fb60c9aa0c8e.
    ● مواد لازم
    هشت عدد قارچ
    دو قاشق روغن زیتون
    یک عدد پیاز خرد شده
    نصف قاشق مرباخوری زنجبیل تازه

    دو قاشق غذاخوری آبلیمو

    مواد لازم برای گوشت

    یک عدد پیاز کوچک
    دو حبه سیر
    یک قاشق مرباخوری آرد
    یک عدد سفیده تخم مرغ
    نمک و فلفل
    ● طرز تهیه
    برای درست کردن گوشت های قلقلی، ابتدا پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، سیر له شده و آرد بخوبی مخلوط کرده و چنگ بزنید، سپس سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. گوشت را با دست به اندازه توپ های کوچک در آورید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن روغن بریزید. پیاز خرد شده را با سیر و زنجبیل به آن اضافه کنید و صبر کنید تا طلایی رنگ شود. آب مرغ را به مواد افزوده و پس از به جوش آمدن، آب لیمو و قارچ را درون قابلمه بریزید تا برای ۱۰ دقیقه بپزد.
    کوفته های کوچک را با برگ خرد شده اسفناج اضافه کرده و پس از ۱۵ دقیقه که پخت و جا افتاد به آن نمک و فلفل بیفزایید.
    ۹ فنجان آب مرغ ۱۱۵ گرم اسفناج ۱۷۵ گرم گوشت چرخ کرده ​
     
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ قارچ و جو

    425761b104e7b71099c42888f46f51f4.
    ● مواد لازم
    ▪ گوشت به میزان دلخواه
    ▪ یک پیاز بزرگ خرد شده،
    ▪ سه حبه سیر له شده،
    ▪ نیم کیلو قارچ تکمه ای خرد شده،
    ▪ دو قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی،
    ▪ مقداری آب گوشت، یک پیمانه جو پرک شده،
    ▪ یک قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده،
    ▪ یک قاشق چایخوری سرکه،
    ▪ یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده،
    ▪ نمک و فلفل به میزان لازم.
    ● طرز تهیه
    در یک ظرف بزرگ گوشت خرد شده را بپزید. پیاز و سیر را تفت دهید با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس قارچ را اضافه کنید وقتی آب آن گرفته شده رب گوجه را هم اضافه کنید. این مواد را با گوشت پخته شده مخلوط کنید، آب گوشت، جو، مرزنجوش و سه پیمانه آب را هم اضافه کنید تا وقتی جو بپزد. حال نمک، فلفل، سرکه و جعفری را هم اضافه کنید. در صورت نیاز به پخت بیشتر از میزان آب بیشتری استفاده کنید.
     
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ قارچ و ذرت

    c60296229042e76b98ce7bb6ce0da351.
    ● مواد لازم
    ▪ ۲۵۰گرم سینه مرغ
    ▪ یک عدد تره فرنگی
    ▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
    ▪ یک قاشق چایخوری نمک
    ▪ یک قاشق چایخوری فلفل
    ▪ دوحبه سیر له شده
    ▪ ۷۵گرم کره
    ▪ یک پیمانه قارچ خرد شده
    ▪ نصف فنجان ذرت
    ▪ یک ونیم فنجان آب
    ▪ دو قاشق مربا خوری گشنیز خورد شده
    ● طرز تهیه
    کره را در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از سه دقیقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندی اضافه کنید.
    سینه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبی خرد کنید.
    تره فرنگی شسته شده را خرد کنید و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
    پس از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد.
    سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و یا مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکنواخت شود. سوپ را در حالی که هنوز گرم است درون ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز خرد شده روی آن را تزئین کنید.
     
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ قارچ و سیب زمینی

    2697ea5f533242e8251d88ca202fc55d.
    ● مواد لازم :
    ▪ قارچ ۵۰۰ گرم
    ▪ سیب زمینی ۲۰۰ گرم
    ▪ پیاز ۲ عدد
    ▪ آب مرغ یک فنجان
    ▪ خامه ۱۰۰ گرم
    ▪ جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری
    ▪ ریحان خرد شده یک قاشق سوپ خوری
    ▪ کره ۲۵ گرم
    ▪ لیمو ترش یک عدد
    ▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
    ● طرز تهیه :
    سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ها را با آب سرد بشویید. سپس به قارچ ها، آب لیمو ترش بزنید و خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید. کره را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. زمانی که آب قارچ تمام شد ، آن را از روی حرارات بردارید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ، آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پیاز و قارچ بیا فزایید و ظرف را روی حرارات قرار دهید تا به جوش آید. نمک و فلفل و خامه را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین نمایید.