1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

انواع سوپ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Aug 6, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سبزی(ایتالیایی)

    9a65d0be7b84a139f8ab630636e2b44b.
    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    ▪ ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است ۱۰۰ گرم
    ▪ لوبیای سبز نازک ۲۰۰ گرم
    ▪ نخود سبز از پوست درآمده یک لیوان
    ▪ کدوی سبز کوچک ۲ عدد
    ▪ هویج کوچک ۳ عدد
    ▪ پیاز متوسط ۱ عدد
    ▪ نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده ۲قاشق سوپخوری
    ▪ میخک در صورت تمایل ۲ عدد
    ▪ لوبیای قرمز خشک ۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
    ▪ کره ۵۰ گرم
    ▪ آبگوشت ۴ لیوان(یا ۲ عدد قرص سوپ که در ۴ لیوان آب حل شده)
    ▪ نمک و فلفل بقدر کافی
    ● طرز تهیه:
    لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.
     
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سبزیجات با ریحان

    d2cddabc94e98153da29358c8c87c8f8.
    ● مواد لازم
    ▪ دو عدد تره فرنگی کوچک
    ▪ یک عدد سیب زمینی بزرگ
    ▪ یک عدد پیاز کوچک
    ▪ دو عدد ساقه کرفس
    ▪ یک عدد کدوی متوسط
    ▪ ۱۲ عدد لوبیا سبز
    ▪ دو عدد هویج متوسط
    ▪ شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ▪ سه قاشق غذاخوری آب
    ▪ یک لیتر آب مرغ
    ▪ چهار عدد گوجه فرنگی
    ▪ چهار حبه سیر
    ▪ ۳۰ گرم برگ ریحان تازه
    ▪ کمی نمک و فلفل
    ▪ یک قاشق رب
    ● طرز تهیه
    تمام سبزیجات را شسته سپس تره فرنگی، سیب زمینی، پیاز، کرفس، لوبیا سبز و هویج را در ابعاد دو سانتیمتری به خوبی خرد کنید. آنها را در قابلمه ریخته و آب مرغ و روغن زیتون را اضافه کنید و صبر کنید برای ۳۰ دقیقه بپزد و به میزان دلخواه نمک، فلفل و سیر به آن اضافه کنید. سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و رب را به آن بیفزایید. گوجه فرنگی های خرد شده را با برگ ریحان درون سوپ ریخته و اجازه دهید چند جوش بزند.
     
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سبزیجات زمستانی
    d3455e3b155f1765b59befc140bd90a8.
    ● مواد لازم برای ۴ نفر:
    ▪ یک ونیم لیتر آب مرغ(می توان به جای آن از قرص عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده نمود)
    ▪ ۱۰گرم جو پرک شده
    ▪ ۲شاخه کرفس
    ▪ یک عدد تره فرنگی
    ▪ ۲عدد هویچ بزرگ
    ▪ یک عدد سیب زمینی
    ▪ ۲قاشق غذاخوری جعفری ساطوری ش
    ▪ ۲قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    ▪ ۲عدد برگ بو و نمک
    ▪ فلفل به مقدار لازم.
    ● طرز تهیه:
    آب مرغ را درون قابلمه جاداری بریزد و همراه با برگ بو بگذاربد تا جوش بیاد. هویج ها را به صورت مربع های کوچک خرد کنید سپس سیب زمینی، کرفس ها و تره فرنگی را نیز خرد کرده داخل آبا مرغ بریزید و صبر کنید تا خوب بپزد. حالا سبزیجات و جوپرک شده را همراه با رب و فلفل به آب مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا همه سبزیجات بپزند.(همراه با نان تست و جعفری سرو کنید)
     
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سرد تابستانی

    740236aec93ce3ebd759ae3f5ed6d579.
    ● مواد لازم برای ۸ نفر
    ▪ شش عدد گوجه فرنگی
    ▪ یک عدد خیار
    ▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
    ▪ دو عدد ساقه کرفس
    ▪ یک قاشق مرباخوری سس خردل
    ▪ دو قاشق مرباخوری شکر
    ▪ دو حبه سیر
    ▪ دو عدد کدو سبز
    ▪ نصف پیاز شیرین
    ▪ یک قاشق چایخوری نمک
    ▪ نصف قاشق چایخوری فلفل
    ▪ سه فنجان آب گوجه فرنگی
    ▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک چهارم فنجان سرکه
    ▪ یک قاشق مرباخوری پونه خردشده
    ▪ یک فنجان و نیم آب مرغ
    ● طرز تهیه
    گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و سپس آن ها را خرد کنید. خیار را خرد کرده و همراه با فلفل دلمه خرد شده و ساقه کرفس در ظرف مناسبی بریزید.
    سپس کدو سبز را با پوست شسته، خرد و با پیاز خرد شده به مواد اضافه کنید.
    آب مرغ و آب گوجه فرنگی را مخلوط کرده، پونه و سرکه و روغن زیتون را با سیر له شده و خردل و نمک و فلفل به آن افزوده و کاملاً هم بزنید و به مخلوط درون کاسه اضافه کنید.
    این سوپ خام علاوه بر این که خیلی خوش طعم و فوری است، رژیمی هم بوده و کالری کمی دارد.
     
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سرد جعفری با یخ گوجه فرنگی

    909c1a3b87665ec65cc6ca3a22b9156a.
    1قاشق سوپخوری روغن زیتون۴، عدد پیازچه۱، عدد پیاز۲، حبه سیر كوبیده،یك چهارم قاشق چایخوری نمك،یك چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ لیتر آب مرغ بدون نمك، ۱ عدد سیب زمینی۱۲۵، گرم جعفری، چند برگ نعنا.
    برای یخ گوجه فرنگی:نیم كیلو گوجه فرنگی رسیده،یك چهارم قاشق چایخوری نمك۱، قاشق سوپخوری آبلیمو۲، قاشق سوپخوری نعنای تازه خرد شده.
    ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و هر یك را به ۴ قسمت بریده و تخم های گوجه فرنگی را خالی كنید، گوجه فرنگی ها را در مخلوط كن بریزید و چند دقیقه آن را روشن كنید تا گوجه فرنگی به صورت پوره درآید. آن را از یك صافی رد كنید. پوره گوجه رد شده از صافی را با آبلیمو، نمك و نعنا مخلوط كنید و سپس آن را در یك قالب یخ بریزید (قالب های چند خانه معمولی یخ) و در فریزر بگذارید تا ۲ الی ۳ ساعت مانده و یخ بزند.پیازچه و پیاز را ریز خرد كنید. روغن زیتون را در ظرفی داغ كنید و پیاز، پیازچه و سیر را در آن حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. نمك و فلفل را اضافه كنید و سپس آب مرغ را بیفزایید.
    سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازك خرد كنید و در سوپ بریزید. حرارت اجاق را كم كنید و بگذارید سوپ بجوشد تا سیب زمینی كاملاً بپزد و راحت با پشت قاشق له شود.در قابلمه دیگری مقداری آب را به جوش بیاورید. جعفری را در آن بریزید و پس از آنكه آب دوباره به جوش آمد و یكی دو جوش زد از روی آتش بردارید و در یك صافی خالی كنید و با آب سرد آبكش كنید. جعفری را نیز در سوپ بریزید و با هم در دستگاه غذاساز یا مخلوط كن ریخته پوره نمایید. سوپ را كنار بگذارید تا كمی سرد شود سپس به مدت حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً خنك شود. سوپ را در ظرف ریخته به مقدار دلخواه قطعات یخ گوجه فرنگی به آن بیفزایید و با برگ های نعنا تزئین كرده و سرو كنید.
     
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سفید
    44669465d60fad7e07dea8ed6a913249.
    ● مواد لازم:
    ▪ آب گوشت: ۵ پیمانه
    ▪ سس سفید: ۲ پیمانه
    ▪ هویج رنده شده: ۳ عدد
    ▪ کرفس با جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
    ▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
    ● طرز تهیه:
    سس سفید و آب گوشت را مخلوط می‌کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم چند جوش بزند و سبزی‌ها که پخته شد کمی نمک و فلفل می‌زنیم، در ظرف کشیده و کمی جعفری خرد شده روی آن می‌پاشیم.
    ● مواد لازم برای سس سفید:
    ▪ آرد: ۴ قاشق سوپخوری/کره: ۷۵ گرم/شکر: ۲ پیمانه
    ● طرز تهیه:
    آرد را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم روی آرد ریخته و هم می‌زنیم تا در شکر حل شود سپس روی آتش گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود آنگاه کره را داخل سس می‌ریزیم و بعد از دو جوش از روی آتش برمی داریم.
     
  7. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سیب زمینی

    گوشت گوسفند : ۱۰۰۰ گرم
    کره : ۷۵ گرم
    سیب زمینی : ۷۵۰ گرم
    پیاز : ۷۵ گرم
    نمک : قدری
    فلفل : قدری


    یک کیلو گوشت را در سه لیتر آب بپزید و در ظرف دیگر، ۷۵۰ گرم سیب زمینی را با آب پخته و پوستش را بکنید. آبگوشت را صاف کرده سیب زمینی را به‌صورت پوره درآورید و آن را در آبگوشت حل کنید مواظب باشید پوره سیب زمینی گلوله گلوله نشود. اگر آب آبگوشت کم بود، قدری آب گرم به آن اضافه کنید.

    مقدار ۷۵ گرم کره را در ظرفی آب کرده و ۷۵ گرم پیاز را نازک بریده در آن بریزید و دو سه دقیقه آن را هم بزنید و سپس آن را در سوپ ریخته قدری نمک و فلفل بریزید و بگذارید سی دقیقه بجوشد. سوپ آماده است
     
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه
    0431bc1e1036338c6c6aabd51db64bc9.
    ● مواد لازم
    ▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز
    ▪ ۵۰۰ گرم سیب زمینی
    ▪ یک عدد پیاز خرد شده
    ▪ دو حبه سیر خرد شده
    ▪ پنج فنجان آب مرغ
    ▪ نمک و فلفل و کمی نان خرد شده
    ● طرز تهیه
    یک چهارم از یک فلفل دلمه را کنار گذاشته و سپس بقیه آن را بخوبی خرد کنید.سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را ریز کرده و همراه با پیاز خرد شده و سیر له شده به مواد اضافه کنید.آب مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و شعله زیر آن را زیاد کنید تا مواد درون قابلمه به جوش آید. سپس حرارت زیر قابلمه را ملایم کرده، در آن را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت مواد بخوبی با هم پخته و نرم شوند.محتویات درون قابلمه را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکدست شوند، با هم مخلوط کنید. به میزان دلخواه به سوپ نمک و فلفل بزنید و آن را در حالی که هنوز گرم است در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با فلفل دلمه قرمز خرد شده تزئین کنید.
     
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سیب زمینی و پنیر
    499da81705862803b93fac06c1433d23.
    ● مواد لازم:
    ▪ ۳ قاشق غذاخوری کره،
    ▪ یک پیاز سفید متوسط ،
    ▪ یک حبه سیر،
    ▪ ۶عدد سیب زمینی،
    ▪ ۳ پیمانه آب،
    ▪ ۲فنجان شیر،
    ▪ ۲ فنجان پنیر چدار،
    ▪ نمک به میزان لازم.
    ● طرز تهیه:
    ابتدا در ظرف کره را آب کنید و پیاز ریز خرد شده را سرخ کنید (قهوه ای نشود) سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید. حالا سیب زمینی های نگینی خرد شده و آب را اضافه کنید وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید تا بپزد بعد آن را با قاشق له کنید، شبیه پوره می شود. حالا شیر و ادویه اضافه کنید. وقتی شیر به جوش آمد پنیر را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا آب شود وگرنه پنیر به ظرف می چسبد. پس از چند دقیقه سوپ شما آماده است.
     
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سیب زمینی و کرفس

    c43423aba1da21f80824865022df7bdf.
    ● مواد لازم برای شش نفر
    ▪ دو قاشق مرباخوری کره
    ▪ یک فنجان پیاز خرد شده
    ▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
    ▪ یک عدد تره فرنگی خرد شده
    ▪ یک حبه سیر خرد شده
    ▪ ۶۵۰ گرم سیب زمینی خرد شده
    ▪ چهار فنجان آب مرغ
    ▪ کمی دارچین
    ▪ یک چهارم قاشق مرباخوری جوز هندی
    ▪ کمی از برگ خرد شده کرفس
    ● طرز تهیه
    کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و برای پنج دقیقه حرارت دهید.
    سپس ساقه کرفس و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و صبر کنید تا برای دو دقیقه دیگر بماند. پس از آن سیب زمینی خرد شده را با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به آن جوز هندی را بیفزایید. پس از ۲۰ دقیقه سیب زمینی پخته خواهد شد.
    سوپ را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و با برگ خرد شده کرفس سوپ را تزئین کنید.