1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

انواع سوپ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Aug 6, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    نکاتی برای تهیه سوپ‌ها

    3cb5d62b16e726ffedddcfb83957450b.
    در مورد سوپ‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آن را آموخته است. زیرا از همان روزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد. یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزی‌های مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.
    هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی می‌کنند و در خیلی از خانه‌ها همیشه ظرفی را در روی آتش به‌نام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه‌های اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم به حالت دم نه جوش همه آنها پخته می‌شوند و طعم مطبوعی از خود باقی می‌گذارند در اغلب خانه‌های دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد تهیه انواع سوپ بیتگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضی‌ها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه می‌کنند.
    در قرن شانزدهم هم سوپی به‌نام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز می‌شد.
    شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط این‌گونه سوپ سرو می‌شد و نام آن را (رستوران) نامید. از آن زمان به محل‌هائی که غذا برای عموم تهیه می‌شود نام رستوران متداول شده است.
    امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است.
    اشتها را تحریک می‌کند.
    دارای مواد مقوی و خیلی مغذی می‌باشد.
    برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپ‌های خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود.
     
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ سرد ماست و مرغ


    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    مواد لازم:
    ▪ مرغ پخته و ریز شده =یک لیوان

    ▪ آب لیمو =یک قاشق مرباخوری

    ▪ شوید خرد شده تازه =سه چهارم قاشق مرباخوری یا شوید خشک یک چهارم قاشق مرباخوری

    ▪ نمک و فلفل =به میزان لازم

    ▪ پودر سیر =یک هشتم قاشق مرباخوری

    ▪ ماست= ۲ لیوان

    ▪ خیار خرد شده =(بدون دانه) یک عدد کوچک

    ▪ کرفس خرد شده =یک چهارم لیوان

    ▪ قسمت سبز پیازچه برش زده= ۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    مرغ، آب لیمو، شوید، نمک، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. ماست را هم بزنید تا خامه ای و یک دست شود. مخلوط مرغ، خیار، کرفس و پیازچه را به همراه ماست به سوپ اضافه و سپس آن را سرو کنید.
     
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سوپ تویگا


    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید





    موادلازم:

    پیاز:3 عدد
    نخود:نصف پیمانه
    گندم پوست کنده:3/4پیمانه
    آب گوشت:6 پیمانه
    آرد گندم:3 قاشق سوپخوری
    ماست:3 پیمانه
    نمک: به مقدار کافی
    نعناع خشک:2 قاشق سوپخوری
    فلفل پاپریکا:2 قاشق مربا خوری
    روغن مایع:6 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    روغن را در قابلمه ای ریخته و پیازهای ساطوری شده را در آن تفت می دهیم.
    نخود و گندم را که از 8-7 ساعت قبل خیس کرده بودیم به همراه آب گوشت به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حدود 1 ساعت بپزند و کاملا جا بیفتد.
    آرد و ماست را با هم مخلوط می کنیم و نمک هم زده و به سوپ می افزاییم و می گذاریم 10 دقیقه دیگر بپزد.
    نعناع خشک و فلفل پاپریکا را جداگانه تفت می دهیم .
    بعد از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با نعناع و فلفل تفت خورده تزئین می نماییم.

    توضیح:

    این سوپ بسیار خوشمزه است.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
    این غذا متعلق به کشور ترکیه می باشد.
    حتما از گندم پوست کنده استفاده نمایید.
    این سوپ غلیظ است.
    بعد از افزودن آرد به سوپ آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
     
  4. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447
    مرسی دهنم آب افتاد
     
    کلوچه خانوم از این پست تشکر کرده است.
  5. capadook

    capadook www.capadook.com

    28
    11
    31
  6. سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    آماده سازی:5 دقیقه

    مدت انتظار:30 دقیقه

    مجموعاً:35 دقیقه


    مواد لازم : برای 4 نفر


    روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
    پیاز خرد شده1 و نیم فنجان
    سیر ریز شده4 حبه
    زیره سبز آسیاب شده1 قاشق سوپخوری
    فلفل قرمز تازه آسیاب شده1 قاشق چایخوری
    لوبیا سیاه4 و نیم فنجان
    کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده1 فنجان
    آبِ گوشت4 فنجان
    کدو حلوایی (کنسرو، پوره)1و نیم فنجان، 450 گرم
    خامه ترش (برای تزئین)به مقدار دلخواه
    دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین)به مقدار دلخواه

    لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)

    طرز تهیه :

    پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.

    اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.

    سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.