1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

انواع دسر

شروع موضوع توسط μ~¤@ฯmit@¤~μ ‏Dec 30, 2013 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. μ~¤@ฯmit@¤~μ

    μ~¤@ฯmit@¤~μ hastye eshgh Im lovable lovable for loveer

    9,041
    24,805
    2,687
    گروه غذایی: کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
    دسر - انواع دسر
    مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
    مناسبت های خاص - شب یلدا
    مناسبت های خاص - روز مادر
    مناسبت های خاص - روز پدر
    مناسبت های خاص - تولد
    کیکها - انواع کیک
    کیکها - کیک تولد

    مدت زمان آماده شدن:سریع
    ابزارهای مورد نیاز:یخچال
    دستور:ایرانی - فرنگی
    مواد لازم:
    کیک: 1 عدد
    خامه: 250 میلی لیتر
    شکلات: به مقدار لازم
    اسمارتیز: به مقدار لازم
    پودر ژله: 1 بسته
    آب جوش: 1 لیوان


    کیک را با دست خوب خرد کنید سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی یکدست شود. اسمارتیز و شکلات را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد در تمام قسمت ها پخش شود سپس کف یک ظرف یا قالب را نایلون انداخته مواد کیک را در آن بریزید و فشرده کنید رویش را بپوشانید و حداقل نیم ساعت بزارید خوب سفت شود. سپس از یخچال خارج کنید نایلون را از آن جدا کرده بقیه خامه صبحانه را به آرامی روی کیک بمالید و ده دقیقه ای در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس با برش های مربع نیم سانت تا یک سانتی متر ژله سفت آن را تزیین کنید.

    نکته
    طرز تهیه ژله : یک بسته پودر ژله به رنگ دلخواه را با یک لیوان اب جوش حل کنید و در یک ظرف مستطیل که کف آن را چرب کرده اید به عمق 3 تا 5 میلیمتر ژله را بریزید در یخچال قراردهید پس از سفت شدن از بخچال خارج کنید و با چاقو به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید.
    [​IMG]نکته
    مقدار خامه را به اندازه ای بریزید که کیک کمی حالت خمیری به خود بگیرد.
    [​IMG]نکته
    هر چه ضخامت ژله نازکتر باشد بهتر روی کیک قرارمی گیرد. ضخامت زیاد سبب سنگینی ژله می شود و از روی خامه لیز می خورد.
    [​IMG]نکته
    اگه دوست داشته باشید می توانید شکلات ذوب شده به کیک اضافه کنید تا کیک شکلاتی درست کنید.
    [​IMG]نکته
    می توانید گردوی خرد شده به آن اضافه کنید.


    مرحله 1
    کیک را با دست خوب خرد کنید.

    مرحله 2
    سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی یکدست شود.

    مرحله 3
    اسمارتیز و شکلات را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد در تمام قسمت ها پخش شود

    مرحله 4
    سپس کف یک ظرف یا قالب را نایلون انداخته مواد کیک را در آن بریزید و فشرده کنید رویش را بپوشانید و حداقل نیم ساعت بزارید خوب سفت شود.

    مرحله 5
    سپس از یخچال خارج کنید نایلون را از آن جدا کرده بقیه خامه صبحانه را به آرامی روی کیک بمالید و ده دقیقه ای در یخچال بگذارید تا سرد شود.

    مرحله 6
    سپس با تکه های نیم سانت تا بک یانتب متر ژله سفت آن را تزیین کنید.

    مرحله 7

    ژله پلنگی
    گروه غذایی: ژله - انواع ژله
    دسر - انواع دسر
    مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
    مناسبت های خاص - روز مادر
    مناسبت های خاص - تولد
    کرم - انواع کرم

    مدت زمان آماده شدن:بسیار طولانی
    ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز - یخچال
    دستور:ایرانی - فرنگی
    مواد لازم:
    کرم ژلاتینه خامه و شیر: 1/5 لیوان
    پودر ژله: 2 بسته
    آب جوش: 3 لیوان

    ابتدا

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    را به رنگ صورتی یا سفید آماده کنید سپس در قالب ریخته و به مدت جند ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود. سپس با چاقو طرح نقش پوست پلنگ طبق تصویر روی کرم ایجاد کنید و با نوک چاقو یا یک قاشق کوچک داخل طرحها را خالی کنید. یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش آماده کرده در یخچال بگذارید تا کمی فرم بگیرد اصطلاحا نیم بند شود به غلظت سفیده تخم مرغ برسد. داخل حفره ها را با ژله قرمز پر کنید در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود سپس قسمت داخلی ژله قرمز را طبق شکل خالی کرده و با ژله صورتی کمرنگ (مخلوط ژله آلوئه ورا و مقدار خیلی کم ژله آلبالو یا تمشک ) پر کنید. در یخچال قراردهید تا کاملا سفت شود. در آخر یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش حل کرده سپس بقیه ژله های باقی مانده را به آن اضافه کرده خوب حل کنید و روی کرم ژلاتینه ریخته تا کاملا فرم بگیرد.

    [​IMG]
    احتیاط
    زمان ریختن ژله آخر قرمز رنگ خیلی گرم نباشد زیرا طرح ایجاد شده را خراب خواهد کرد و خیلی سرد نباشد که زمان درآوردن از قالب لایه ها از هم جدا شوند.
    [​IMG]
    نکته
    با اضافه کردن رنگ خوراکی به ژله آلوئه ورا می توانید رنگهای مختلفی برای طرح های خود ایجاد کنید.
    [​IMG]
    نکته
    دقت کنید که رنگ ژله صورتی (شفاف - طرح پلنگی در ژله مات)را کمرنگ آماده کنید تا تفاوت رنگ به خوبی قابل مشاهده باشد.

    مرحله 1

    ابتدا کرم ژلاتینه وخامه وشیررا به رنگ صورتی یا سفید آماده کنید سپس در قالب ریخته و به مدت جند ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود. سپس با چاقو طرح نقش پوست پلنگ طبق تصویر روی کرم ایجاد کنید. برای تهیه کرم می توانید از شیر، ماست، بستنی، پودینگ استفاده کنید . اما خامه بهترین گزینه است.

    مرحله 2

    ا نوک چاقو یا یک قاشق کوچک داخل طرحها را خالی کنید.

    مرحله 3

    ک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش آماده کرده در یخچال بگذارید تا کمی فرم بگیرد اصطلاحا نیم بند شود به غلظت سفیده تخم مرغ برسد. داخل حفره ها را با ژله قرمز پر کنید

    مرحله 4

    سپس قسمت داخلی ژله قرمز را طبق شکل خالی کرده

    مرحله 5

    و با ژله صورتی کمرنگ (مخلوط ژله آلوئه ورا و مقدار خیلی کم ژله آلبالو یا تمشک ) پر کنید. در یخچال قراردهید تا کاملا سفت شود.

    مرحله 6

    در آخر یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش حل کرده سپس بقیه ژله های باقی مانده را به آن اضافه کرده خوب حل کنید و روی کرم ژلاتینه ریخته تا کاملا فرم بگیرد.همانطور که در تصوبر می بینید از 2 طرف ژله می توانید استفاده کنید.
    طرح پلنگی قرمز جهت آشنایی با نقش





     
    ★ سونامی ★ از این پست تشکر کرده است.
  2. ★ سونامی ★

    ★ سونامی ★ منم یکی از اون 1000 تام

    3,071
    9,231
    1,845
    سپاس thumbsup
     
    μ~¤@ฯmit@¤~μ از این پست تشکر کرده است.
  3. μ~¤@ฯmit@¤~μ

    μ~¤@ฯmit@¤~μ hastye eshgh Im lovable lovable for loveer

    9,041
    24,805
    2,687
    خواهش
     
    ★ سونامی ★ از این پست تشکر کرده است.