1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

>^<انــــــــــــــواع ســــــــــالاد>^<

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jul 12, 2012 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد سیب زمینی رنگارنگ
    12d66936b8038fba4b3f533a5b70dd64.
    ● مواد لازم
    ▪ ۱۵۰ گرم پنیر گودا
    ▪ ۵۰۰ گرم سیب زمینی
    ▪ زیره ۱/۳ قاشق چایخوری
    ▪ سرکه ۵ قاشق غذاخوری
    ▪ ۲ عدد تخم مرغ آب پز سفت
    ▪ خردل ۱ فاشف چایخوری
    ▪ روغن آفتابگردان ۵ قاشق غذاخوری
    ▪ کدو ۱ عدد
    ▪ تره و جعفری ۲۵۰ گرم
    ▪ فلفل دلمه ۱ عدد
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ● طرز تهیه:
    سیب زمینی ها را شسته و با زیره حدود ۲۰ دقیفه بپزید سپس پوست کنده و به صورت مکعبهای ریز خورد کنید، خردل و روغن و سرکه را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به سیب زمینی اضافه نمایید کدو و فلفل دلمه را شسته و همراه با پنیر گودا به صورت مکعب خورد کنید و به مواد بالا اصافه نمایید. جعفری و تره را بعد از شستن ریز خورد کرده و با سیب زمینی ها مخلوط کنید. تخم مرغها را پوست گرفته و به ۸ قسمت تقسیم کرده، سالاد را در ظرف کشیده و با تخم مرغها آن را تزیین نمایید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد سیب‌زمینی‌ یونانی‌
    33f1812e4d0d874c6a20c711e048e9ae.
    ● مواد لازم‌:
    ▪ سیب‌زمینی‌ ریز:یك‌ كیلو گرم‌
    ▪ فلفل‌ دلمه‌ زرد و قرمز:از هر كدام‌ یك‌ عدد
    ▪ گوجه‌ بدون‌ هسته‌ و سیر:۲ عدد
    ▪ پیاز قرمز:یك‌ عدد
    ▪ زیتون‌ سیاه‌ بی‌هسته‌:۱۰۰ گرم‌
    ▪ پنیر فتای‌ حبه‌ قندی‌:۲۰۰ گرم‌
    ▪ روغن‌ زیتون‌:۱۰۰ گرم‌
    ▪ آب‌ لیمو ترش‌:۲ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ شوید ساطوری‌:یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ آویشن‌:یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ عصاره‌ سبزی‌:یك‌ عدد
    ● طرز تهیه‌:
    سیب‌ زمینی‌ را پخته‌، پوست‌ گرفته‌ و از وسط به‌ دو نیم‌ می‌كنیم‌، سپس‌ فلفل‌ دلمه‌ها را خلالی‌ برش‌ داده‌ و به‌همراه‌ گوجه‌ قاچ‌ شده‌ و پیاز خلالی‌ مخلوط كرده‌ و در ظرف‌ مخصوص‌ سالاد می‌ریزیم‌، در ظرفی‌ دیگر روغن‌ زیتون‌، آب‌ لیموترش‌، سیر له‌ شده‌، عصاره‌ سبزی‌ و شوید و آویشن‌ را مخلوط كرده‌، روی‌ سالاد ریخته‌ و میل‌ می‌كنیم‌.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد شیرازی
    46c9c6a583dd31d55dca629c8e231bc5.
    سالاد شیرازی همان قدر معروف است كه فالوده شیرازی. تهیه كردن این سالاد بسیار راحت است چرا كه در فصل تابستان هستیم و تدارك مواد اولیه كاری است سهل، آن هم از نوع تازه اش!
    ● مواد لازم:
    گوجه فرنگی، خیار، فلفل سبز دلمه ای، پیاز، آبلیمو، آبغوره، نعناع خشك، نمك و فلفل به مقدار استاندارد!
    ● طرز تهیه:
    گوجه فرنگی و خیار و فلفل سبز دلمه ای و پیاز را به صورت ریز(نگینی) خرد كنید و سپس در یك ظرف شیشه ای بریزید و آبلیمو و آبغوره و نعناع خشك را مخلوط كرده و به مواد بیفزایید. سالاد شیرازی آماده شد به همین راحتی! این سالاد می تواند پای ثابت غذاهایی باشد كه در آن چلو و یا پلو به سر سفره می رود!
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد فانتزی
    1418850a7f3889d84aa8bee271bdbb43.
    ● مواد لازم
    ▪ سه عدد خیار
    ▪ یک عدد فلفل دلمه رنگی
    ▪ شش عدد گوجه فرنگی
    ▪ یک عدد پیاز قرمز
    ▪ ۱۰۰ گرم زیتون سیاه
    ▪ ۲۵۰ گرم پنیر فتا
    ▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ نصف لیموترش
    ▪ یک قاشق چایخوری پونه خشک
    ▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
    ▪ نمک و فلفل
    ● طرز تهیه
    خیار را پوست گرفته و آن را لایه لایه برش دهید. سپس فلفل دلمه را نیز به حلقه های کوچک تقسیم کنید. پیاز را نیز حلقه حلقه کنید و در ظرفی بریزید و سپس روغن زیتون و پنیر فتا را به آن اضافه کنید.هسته زیتون سیاه را جدا کرده و سپس سرکه، آبلیمو ، نمک وفلفل را به آن بیفزایید و به خوبی هم بزنید. تمام مواد را در ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد فنجانی چند لایه

    371d56b91f134874971ab98d19f5c32d.
    ● مواد لازم:
    ▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب
    ▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده
    ▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده
    ▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده
    ▪ ۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده
    ▪ ¼ فنجان پیاز خرد شده
    ▪ ۲ فنجان خیار خرد شده
    ▪ سس لیمو
    ● روش تهیه:
    ۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید.
    ۲) برای سرو، قالبها را در ۴ بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید.
    ● روش تهیه سس:
    ▪ ۲ ق.س. روغن زیتون، ۲ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، ۲ ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد ذرت با لبو
    89273114620c287364014fb9de74fc9d.
    ● مواد لازم:
    ▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه؛
    ▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه؛
    ▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه؛
    ▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه؛
    ▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری؛
    ▪ نمک: یک و نیم قاشق چایخوری؛
    ▪ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری؛
    ▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری.
    ● طرز تهیه:
    جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
    ● نکته:
    در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  7. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد ذرت‌ و مرغ‌
    eaa4dc05bc28e077edf2d8503834be41.
    ●مواد لازم‌:
    سینه‌ مرغ‌: ۴۱۰ گرم‌
    سیب‌ زرد: یك‌ عدد
    ذرت‌ كنسروی‌: یك‌ قوطی‌ (بدون‌ آب‌)
    نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
    روغن‌ آفتابگردان‌ یا ذرت‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌
    فلفل‌ دلمه‌ای‌ قرمز یا سبز: یك‌ عدد
    آبلیمو ترش‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌
    آب‌ گریپ‌فروت‌: یك‌ چهارم‌ پیمانه‌
    پودر شكر: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
    ●طرز تهیه‌:
    ابتدا سینه‌ مرغ‌ را پخته‌ و آنها را باریك‌ به‌ قطریك‌ سانتی‌ می‌بریم‌. همچنین‌ فلفل‌ها را شسته‌ وقسمت‌های‌ سفید و دانه‌های‌ آن‌ را جدا كرده‌،گوشت‌ آن‌ را خرد می‌كنیم‌. آن‌ گاه‌ سیب‌ را به‌چهار قسمت‌ بریده‌ و هسته‌های‌ آن‌ را جدا وخردشان‌ می‌كنیم‌. سپس‌ ۳ قاشق‌ چایخوری‌ ازآبلیمو را روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌ تا سیاه‌ نشود. در این‌مرحله‌ ذرت‌ را در كاسه‌ بزرگی‌ ریخته‌ و مرغ‌، فلفل‌و سیب‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌. باقیمانده‌ آبلیمو،آب‌ گریپ‌ فروت‌، نمك‌، شكر و روغن‌ را خوب‌مخلوط كرده‌ و به‌ هم‌ می‌زنیم‌. آن‌ گاه‌ مخلوط راچشیده‌ و در صورت‌ نیاز كمی‌ شكر به‌ آن‌ اضافه‌می‌كنیم‌. در مرحله‌ آخر سس‌ را اضافه‌ كرده‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوطشان‌ می‌كنیم‌. در این‌ هنگام‌سالاد آماده‌ است‌.
    ارزش‌ غذایی‌:
    كالری‌: ۲۹۵ كیلوكالری‌
    پروتئین‌: ۲۷ گرم‌
    چربی‌: ۸ گرم‌
    هیدرات‌ كربن‌: ۲۹ گرم‌
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد رنگارنگ
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    امروز می‌خواهیم با فلفل دلمه‌های رنگی و تن ماهی یك سالاد خوشمزه درست كنیم. فلفل دلمه از سبزی‌های بسیار پرفایده است كه مقدار زیادی ویتامین <ث> دارد. با خوردن ویتامین <ث> زخم‌های ما خیلی زود خوب می‌شوند و لثه‌های سالمی خواهیم داشت.
    ▪ مواد لازم: تن ماهی: یك قوطی
    ▪ سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
    ▪ فلفل‌دلمه‌ رنگی: از هر رنگ یك عدد
    ▪ كرفس خرد شده: نصف پیمانه
    ● طرز تهیه:
    بعد از اینكه كنسرو ماهی را بیست دقیقه در یك قابلمه جوشاندیم و در كنسرو ماهی تن را یك بزرگ تر برایمان باز كرد. در یك كاسه بزرگ تن ماهی را می‌ریزیم و با چنگال خرد می‌كنیم. به كمك یك بزرگ‌تر فلفل‌دلمه‌ها و كرفس را خرد می‌كنیم و به تن ماهی اضافه می‌كنیم. سس‌مایونز را هم به مخلوط اضافه می‌كنیم. ببینید عجب سالاد خوش‌رنگ و لعابی شده. نوش جانتان! بچه‌ها اگر فلفل دلمه‌رنگی نداشتید از فلفل دلمه سبز معمولی استفاده كنید و برای رنگارنگ كردن سالادتان به آن گوجه‌ ریز شده، اضافه كنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد رنگی لوبیا
    4563c0d197a85981150bca9d919cc5fc.
    ● مواد لازم
    ▪ ۳۵۰ گرم لوبیاسبز
    ▪ دو عدد فلفل دلمه
    ▪ دو عدد پیازچه
    ▪ کمی فلفل تند
    ▪ یک عدد کاهو
    ▪ کمی زیتون سبز
    ▪ سه قاشق مرباخوری آبلیمو
    ▪ ۹ قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ نمک و فلفل
    ● طرز تهیه
    ابتدا لوبیاسبز را شسته و سپس به طول سه سانتیمتر آنها را خرد کنید، سپس آنها را در آب بریزید. پس از این که پخته شدند، آنها را در آبکش ریخته و صبر کنید تا کاملاً آب آنها خارج شود.سپس برگ های کاهو را به خوبی خرد کنید و ته ظرفی بریزید. در ظرف مناسبی لوبیاسبز را با فلفل دلمه خرد شده، پیازچه و نمک و فلفل به خوبی هم زده و روی کاهو بریزید. سپس آن را با زیتون تزئین کنید. در ظرف کوچکی آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی عصرانه بریزید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد روسی
    8bc0e05281ca85ed7d8ebb415c23c397.
    ● قبل از آشپزی: توصیه می‌كنیم این غذا را روز پنجشنبه درست كنید. وعده ناهار پنجشنبه به همراه شام آن، صبحانه فردایش و البته ناهار فردایش، مهم‌ترین وعده‌های غذایی زندگی ما محسوب می‌شود، بنابراین تا دیر نشده بجنبید. سالاد روسی امروز می‌تواند به رنگین شدن سفره شما كمك كند. پیشنهاد ما این است در كنار این سالاد غذایی سر سفره بگذارید كه بخار كند، غذایی مناسب فصل سرما، اگر رمانتیك هستید، حتما منظور ما را درك می‌كنید. روزهای بارانی را نباید از دست داد.
    ● توصیه: سالاد خوشمزه‌ای است، طعمی كه به‌دلیل استفاده از شوید و پیازچه به دست می‌آید. مایونز از سایر اجزای تشكیل دهنده این سالاد است كه البته به آدم‌های فربه توصیه می‌كنیم به جای مایونز از ماست‌خامه‌ای و روغن زیتون استفاده كنند. فلاسفه عقیده دارند پس از پایان مرحله آماده‌سازی این سالاد باید ساكت بنشینید تا فرد سالادخور بلافاصله به تعریف از سلیقه و دست و پنجه شما بپردازد. در این لحظه در صورت امكان كپی‌رایت فراموش نشود!
    ● مل***ات:
    ▪ سیب‌زمینی استانبولی، ۰۰۵ گرم
    ▪ ماست خامه‌ای یا سس‌مایونز، نصف‌لیوان
    ▪ شوید خرد شده تازه، ۶ قاشق غذاخوری
    ▪ پیازچه خیلی ریز شده، ۴ قاشق غذاخوری
    ▪ تربچه حلقه‌ای نازك شده، ۵ عدد
    ▪ نمك و فلفل و آبلیمو و سایر افزودنی‌ها، هر چقدر كه دوست دارید.
    ● طرز تهیه: لازم به توضیح است كه قرار نیست در این قسمت توضیح خاصی داده می‌شود، چرا كه مشخص است باید مل***ات را با هم مخلوط كنیم و سپس آن را فرو ببلعیم. البته هزار نكته باریك‌تر از مو همین جاست و فرق آشپز و غیر آشپز در همین مرحله مشخص می‌شود. مسلم است كه سیب‌زمینی‌ها پس از آب‌پز شدن، بر اثر تماس با قاشق شما، له می‌شوند. بنابراین باید كمی صبر كنیم تا آنها سرد شده و سپس آنها را تكه كرد. كمپلكس مورد نظر را در ظرفی بریزید و سر سفره ببرید.
    ● خارج از دستور: اضافه كردن كمی كالباس ژامبون مرغ و كمی خیارشور خرد شده می‌تواند سالاد شما را پر و پیمان‌تر كند. البته در این صورت سالاد تغییر ماهیت داده و به خوراكی دیگری تبدیل می‌شود كه می‌توانید به سلیقه خودتان، روی آن اسم جدیدی بگذارید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.