1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

>^<انــــــــــــــواع ســــــــــالاد>^<

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jul 12, 2012 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ
    سینه مرغ را آب پز می کنیم و بعد بصورت ریش در می آوریم . فلفل سبز دلمه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. فلفل رنگی دلمه ای را به صورت کشمشی خرد می کنیم. ساقه کرفس را به صورت کشمشی خرد می کنیم. پیازچه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. خیارشور را به صورت کشمشی خرد می کنیم.تمام مواد خرد شده را همراه با مرغ و جعفری ساطوری شده با هم مخلوط می کنیم و بعد نمک و فلفل و سس مایونز را به آن اضافه می کنیم و بعد سالاد را مخلوط می کنیم و سالاد آماده سرو می باشد.
    نوع مقدار
    سینه مرغ پخته شده ۵۰۰ گرم
    ساقه کرفس خرد شده ۱۸۰ گرم
    فلفل سبز دلمه ای ۸۰ گرم
    فلفل رنگی دلمه ای ۳۰ گرم
    سس مایونز ۱۰۰ گرم
    خیارشور خرد شده ۸۰ گرم
    آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    پیازچه خرد شده ۴۰ گرم
    جعفری ساطوری ۳۰ گرم
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ با برنج

    0ddd758036d8d7d1831406a263b4e0fd.
    ● مواد لازم؛
    ▪ یک عدد سینه مرغ پخته شده و ریز شده،
    ▪ دو عدد پیازچه خرد شده،
    ▪ دو یا سه حبه سیر ریز شده،
    ▪ یک عدد گوجه فرنگی قاچ شده،
    ▪ یک عدد سیب زمینی پخته و خرد شده،
    ▪ یک دوم فنجان فلفل قرمز ریز شده،
    ▪ دو قاشق غذاخوری جعفری تازه،
    ▪ یک عدد هویج کوچک پخته و ریز شده،
    ▪ یک چهارم فنجان آبلیموی تازه،
    ▪ یک چهارم روغن زیتون،
    ▪ دو فنجان برنج پخته شده،
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه.
    ● طرز تهیه
    همه مواد را در یک ظرف با هم مخلوط کرده سپس روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
    تشخیص طالبی رسیده؛دستتان را روی پوست طالبی بکشید اگر زبر بود طالبی رسیده است. تشخیص هندوانه رسیده؛برای تشخیص هندوانه رسیده می توانید از دو روش استفاده کنید؛
    ۱) دو دستتان را در دو طرف هندوانه قرار دهید، و فشار دهید اگر صدایی از آن به گوش رسید هندوانه رسیده است.
    ۲) با انگشت به هندوانه ضربه بزنید اگر صدای طبل مانند و بلندی داشت هندوانه رسیده است.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ با تلخون
    4fdcf0bf314558a38de87da9207e0e92.
    ● مواد لازم برای چهار نفر
    ▪ دو فنجان گوشت پخته و خرد شده مرغ
    ▪ یک قاشق غذاخوری قره قوروت خرد شده (در صورت تمایل)
    ▪ یک ساقه خرد شده کرفس
    ▪ یک قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
    ▪ یک چهارم فنجان سس مایونز
    ▪ یک یا دو قاشق مرباخوری پودر تلخون خشک
    ▪ نمک و فلفل
    ● طرز تهیه
    گوشت مرغ را کاملاً خرد کرده و سپس در یک قاشق آب نمک حل کرده و به گوشت خرد شده اضافه کنید تا برای ۲۰ دقیقه بماند. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید و بخوبی هم بزنید تا جایی که یکدست و نرم شود. این مخلوط را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً با هم جا بیفتد سپس آن را با نان سرو کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  4. HAMID01

    HAMID01 کاربر استقلالی

    893
    326
    208
    یکی از لوازم مورد نیاز دیگه یه موبایله!!تا هروقت این سالاد هارو خوردی زنگ بزنی115
     
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    نخیر مستقیم میری بهشت:tongue:
     
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ با سس ماست
    d4e9b57aa9f5688644235789cf2924c6.
    ● مواد لازم:
    ▪ سیب زمینی اسلامبولی پخته شده خرد شده : یک لیوان,
    ▪ مرغ پخته شده خرد شده : یک لیوان,
    ▪ ماست سفت : یک لیوان,
    ▪ روغن زیتون : چهار تا پنج قاشق سوپخوری,
    ▪ نخود سبز پخته شده : یک لیوان ,
    ▪ خیار متوسط یک اندازه : شش عدد
    ● طرز تهیه:
    خیارها را شسته و روی آن را یک ورقه برمی داریم و داخل آن را کمی خالی میکنیم روغن زیتون را کم کم داخل ماست می ریزیم و هم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مرغ، نخود، سیب زمینی را داخل سس می ریزیم و خوب مخلوط می نماییم داخل خیارها را با این سالاد پر کرده و روی آن را با تربچه هایی که به شکل گل درست کرده ایم تزیین می نماییم می توان خیارها را برش طولی داده و داخل آن را خالی کرده و سپس از مایه سالاد پر نمود .
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  7. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ‌ با سیب‌
    917b24fbc5cdfac4194fd735d9f0c4f6.
    ● مواد لازم‌:
    ▪ سینه‌ مرغ‌ پخته‌، بدون‌ پوست‌: ۱ عدد
    ▪ كرفس‌ خرد شده‌ :نصف‌ لیوان‌
    ▪ بادام‌ و پسته‌ خرد شده‌: نصف‌ لیوان‌
    ▪ سیب‌ پره‌پره‌ شده‌: ۱ عدد
    ▪ پیاز خرد شده‌: ۱ عدد
    ▪ جعفری‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ روغن‌ زیتون‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌
    ▪ سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌
    ▪ سركه‌: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌
    ● طرز تهیه‌:
    در یك‌ ظرف‌ بزرگ‌ سالاد، مرغ‌، كرفس‌، بادام‌ وپسته‌، سیب‌ و پیاز را ریخته‌ و به‌ آرامی‌با هم‌مخلوط كنید. در یك‌ پارچ‌ كوچك‌، جعفری‌، سیرو سركه‌ را مخلوط كرده‌ و خوب‌ هم‌ بزنید و روی‌سالاد بریزید.
    ● ارزش‌ غذایی‌:
    ▪ كالری‌: ۳۷۱ كیلو كالری‌
    ▪ چربی‌ كل‌: ۲۷۵ گرم‌
    ▪ كلسترول‌: ۷۰ میلی‌گرم‌
    ▪ فیبر: ۰/۶ گرم‌
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ با گوجه فرنگی
    618a401181ec9f95b67e6478ad2a76dd.
    ● مواد لازم:
    سیب زمینی: دو عدد متوسط
    نخود فرنگی: در صورت دلخواه دویست گرم
    پیاز: دو عدد متوسط
    فلفل دلمه: به میزان دلخواه
    روغن زیتون: نه قاشق چایخوری
    نمك: نصف قاشق چایخوری
    شكر: كمی
    گوجه فرنگی: چهار عدد
    سینه مرغ پخته: دو عدد
    سركه: شش قاشق چایخوری
    آب لیمو: به مقدار دلخواه
    قارچ: به مقدار دلخواه
    جعفری خرد شده و نعناع خشك: كمی
    ● طرز تهیه برای چهار نفر:
    ابتدا باید سیب زمینی و نخود فرنگی را در دو قابلمه جداگانه محتوی آب و نمك بپزید و سپس اجازه بدهید سرد شود. از طرفی قارچ را به مدت خیلی كم بپزید، سپس سینه مرغ پخته شده را ریش ریش كنید و به همراه گوجه فرنگی خرد شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی و فلفل دلمه خرد شده، قارچ و پیاز خرد شده، هم بزنید و روی آن سس بریزید، این سس از تركیب سركه، فلفل سیاه، شكر، روغن زیتون و آبلیمو تهیه می‌شود.
    در پایان جعفری خرد شده را به همراه نعناع خشك، روی سالاد بریزید و میل كنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد مرغ و تربچه
    9359561b3aaa1ea001c57ae619a2daa1.
    ● مواد لازم
    ▪ ۴۰۰ گرم گوشت مرغ
    ▪ یک عدد پیاز از وسط نصف شده
    ▪ چهار حبه سیر
    ▪ دو قاشق مرباخوری پونه
    ▪ یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
    ▪ یک عدد آووکادو خرد شده
    ▪ یک عدد پیاز قرمز خرد شده
    ▪ یک دسته کوچک گشنیز خرد شده
    ▪ نصف فنجان پنیر فتا
    ▪ شش عدد تربچه خرد شده
    ▪ دو عدد لیمو نصف شده
    ● طرز تهیه
    مرغ را درون قابلمه مناسبی قرار داده و سیر را با آب و پیاز و کمی نمک درون آن گذاشته و روی شعله ای ملایم قرار دهید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد و آب آن کاملاً تمام شود.
    سپس گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز قرمز و تربچه را خرد کنید.
    مرغ را در ظرف دیگری قرار داده و خرد کنید. سپس سبزیجات خرد شده را روی آن ریخته و کنار آن پنیر فتا بگذارید و پونه و گشنیز خرد شده را روی آن بریزید. آب لیمو را گرفته و روی عصرانه ریخته و بلافاصله سرو کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد میگو
    d81901444566fee63dd6cbb3c48dfe9a.
    ● مواد لازم
    ▪ میگوی تمیز و پخته شده ۲ فنجان و نیم ،
    ▪ کرفس ریز شده ۱ فنجان ،
    ▪ مایونز یا سس سالاد ۱ فنجان و نیم،
    ▪ تخم مرغ ۴ عدد،
    ▪ فلفل و نمک به مقدار کافی
    ● طرز تهیه:
    کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم. بعد از پایان یک ساعت، میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم. سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود. می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.