1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

>^<انــــــــــــــواع ســــــــــالاد>^<

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jul 12, 2012 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد پنج رنگ
    0d8b4535fb8a3db6bc1443d6cdd00ae3.
    ● مواد لازم برای چهار نفر
    ▪ سه عدد خیار متوسط
    ▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک
    ▪ یک فنجان زیتون سیاه
    ▪ نصف فنجان پنیر فتا
    ▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
    ▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
    ▪ سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ● طرز تهیه
    ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.
    پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.
    گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد تخم مرغ و مایونز هندی
    ▪ مواد لازم؛ ۸ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه مایونز هندی، سه قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، سس تند، چند برگ شاهی، نمک و فلفل به میزان لازم، نان تست شده در صورت دلخواه.
    ▪ طرز تهیه؛ تخم مرغ ها را آب پز کنید. از روی حرارت بردارید بعد از ۱۰ دقیقه آن را زیر آب سرد گرفته، آن را پوست بگیرید و برش دهید. در ظرف متوسطی تخم مرغ، مایونز هندی، پیاز، سس تند، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و غذا را با نان پوستت، شاهی و فلفل قرمز تزیین کنید.
    ▪ طرز تهیه مایونز هندی؛ یک پیمانه سس مایونز کم چرب را با یک قاشق چایخوری پودر کاری، یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا وقتی مخلوط صاف و یکدستی به دست بیاید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد تند
    c9b435c4710edb5af09275243d1e104f.
    ● مواد لازم
    ▪ ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز
    ▪ ۴۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
    ▪ ۴۰۰ گرم نخود
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه سبز
    ▪ شش عدد تربچه
    ▪ دو عدد پیازچه
    ▪ مواد سس مخلوط
    ▪ یک حبه سیر له شده
    ▪ یک قاشق چایخوری سس فلفلی
    ▪ یک قاشق مرباخوری زیره
    ▪ یک قاشق مرباخوری سس گوجه
    ▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق مرباخوری آبلیمو
    ● طرز تهیه
    لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را جدا از هم پخته و پس از آن در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً جدا شود.
    سپس در یک ظرف مناسب حبوبات پخته شده را با فلفل دلمه قرمز و سبز خرد شده، تربچه ها که برش نازک داده شده و پیازچه های حلقه شده ریخته و به آرامی هم بزنید. در یک کیسه کوچک روغن زیتون، سس، فلفل، سیر له شده، زیره و آبلیمو را با نمک بخوبی مخلوط کنید.
    این سس را روی مخلوط درون کاسه بریزید و پس از این که یک ساعت در یخچال قرار دادید و آمیخته شد میل کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد جوانه
    7f1f9da14768472bbc430d678bc21b8d.
    ● مواد لازم:
    ▪ یك دوم لیوان كلم سفید ریز خرد شده
    ▪ یك لیوان جوانه گندم
    ▪ یك دوم لیوان هویج ریز رنده شده
    ▪ سه چهارم لیوان فلفل دلمه ای ریز خرد شده در سه رنگ
    ▪ بیست عدد زیتون بدون هسته
    ▪ یك دوم لیوان ذرت پخته شده یا كنسرو
    ▪ یك چهارم لیوان كشمش در صورت تمایل
    ▪ یك چهارم لیوان روغن زیتون
    ▪ یك چهارم لیوان سركه سیب
    ▪ نمك و فلفل به میزان دلخواه
    ● طرز تهیه: تمامی مواد فوق را با هم مخلوط می كنیم، در ظرف مناسبی یك تا دو برگ بزرگ كلم را در ته ظرف قرار می دهیم و مواد را داخل آنها می ریزیم و دور تا دور آن را با جوانه گندم پر می كنیم، هنگام سرو مخلوطی از نمك و فلفل و سركه و روغن زیتون را روی سالاد میریزیم در صورت تمایل می توانید به جای روغن زیتون از روغن های دیگر مخصوص سالاد هم استفاده كنید و در صورت نداشتن رژیم خاص غذایی می توانید از انواع سس سالاد نیز استفاده كنید .
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد خرما
    1940d52a7569d8dccc91e996a8ef8697.
    ● مواد لازم
    ▪ ۱فنجان خرمای سفت و خرد کرده
    ▪ ۲ فنجان جوانه ماش
    ▪ یک دوم فنجان ریحان بنفش خرد شده
    ▪ یک دوم فنجان خلال بادام بو داده
    ▪ ۲ عدد سیب ترش تازه( با پوست)
    ▪ یک دوم فنجان پنیر پاستوریزه خرد شده
    ▪ یک دوم فنجان پنیر پیتزا مکعب بریده
    ▪ یک دوم فنجان کنجد بو داده
    ▪ دو فنجان اسفناج خرد شده
    ▪ دو فنجان کاهوی خرد شده
    ▪ یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
    ▪ لقه های نان باگت تست شده به تعداد نفرات( در صورت دل خواه نان تست جو)
    ● طرز تهیه
    جوانه ماش، اسفناج و کاهو را با هم مخلوط کنید، بعد روغن زیتون و روغن کنجد را به آن بیفزایید، سپس درظرفی گذاشته و در یخچال حدود ۲۰ دقیقه نگه داری کنید، سعی کنید ظرف شما بزرگ باشد چون باید مواد را به ترتیب به آن اضافه کنید.
    اکنون بعد از گذشت زمان ذکر شده مواد را با هم مخلوط کنید.
    سیب را با پوست خرد کنید و همراه با ریحان خرد شده، خرما، خلال بادام، پنیر و کنجد به ظرف سالاد اضافه کنید.
    سالاد را یکبار دیگر نیزهم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا عصاره تمام مواد با هم ترکیب شود. بعد از نیم ساعت آن را در بشقاب و یا ظرف دل خواه ریخته و با حلقه های نان باگت که پیش تر تست کرده اید تزیین کنید و میل نمایید.
    ● نکات تغذیه ای
    این سالاد، علاوه بر اینکه سالادی کامل و مقوی است، دارای سبزیجات مفید و روغن های گیاهی نیز می باشد. یکی از مواد غذایی سالاد که باعث مقوی شدن آن می شود خرما است. خرما دارای آهن، پتاسیم، روی و ویتامین هایA,B,E است که برای پیشگیری از سرطان مفید است . به همراه آب جوش، ملین خوبی است خاصیت دیگر آن خنثی کردن اسید اضافی معده است که به همراه آب جوش بایستی خورده شود.
    خرما برای بچه ها و سالمندان بسیار مفید است پس سعی کنید به جای قند و شکر،
    از خرما استفاده کنید. و توجه داشته باشید که هر سه عد خرمای مضافتی متوسط دارای ۶۰ کیلو کالری انرژی است .
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد باقالا و پنیر

    eeae5bd4bbcdbbe2f5c42604b3d95932.
    اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهید
    و برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان کنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است که به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.
    ● مواد لازم برای ۴تا ۶نفر
    - باقالای ریز؛ ۹۰۰گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
    - روغن زیتون؛ ۴قاشق سوپ‌خوری
    - گوجه‌فرنگی؛ ۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴قسمت تقسیم شود)
    - سیر؛ ۴حبه (رنده شود)
    - پنیر فتا؛ ۱۱۵ گرم (خرد شود)
    -شوید تازه خردشده؛ ۳قاشق سوپ‌خوری
    -زیتون ساده؛ ۱۲عدد
    -نمک و فلفل به مقدار کافی
    -شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین
    ● روش پخت:
    ۱) باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
    ▪ نکته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
    ۲) تابه‌ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن‌قدر حرارت دهید که گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا کنند.
    ۳ )پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان کاسه‌ای بلوری آماده کرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
    نکته یک) برای آنکه این سالاد کمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
    نکته۲) با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  7. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد بیکن پیچ پیچی
    3b31272b38bd8ee64eefb8e8d9d30437.
    ● مواد لازم :
    ▪ پیاز کوچولو (مثل پیاز ترشی) ۲۰ عدد
    ▪ کره ۲ قالب ۵۰ گرمی
    ▪ سیر یک حبه
    ▪ بیکن ۱۰ تکه
    ▪ آویشن ۲ قاشق چایخوری
    ▪ کاهو پیچ چند برگ
    ● سس مخصوص :
    ▪ سرکه قرمز یک قاشق غذا خوری
    ▪ سس سویا نصف قاشق چای خوری
    ▪ عصاره مرغ ۱ عدد یا آب مرغ نصف فنجان
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ● طرز تهیه :
    ابتدا فر رو روشن کنید و بگذاریدش رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت .بعد کره ها رو بگذارید تو یه سینی نسوز آب کنبد و پیاز ها رو بگذارید روش و حدود ۳ دقیقه بگذارید تو فر.
    خب حالا سیر رو رنده کنین و ته همون ظرفتون (سینی نسوز) که کره بورد بریزین و بیکن ها رو به دور پیازها بپیچید و بگذارید دوباره تو همون ظرف و و بعدش هم تو فر ....
    اونقدری بگذارین کمتر از نیم ساعت فکر کنم کافیش باشه..روی حرارت ملایم مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه و بعدش تو یه ظرف اول بیکن بعدش روش سس و بعدش دورش کاهو پیچ بگذارید و روی همه اونا آویشن بپاشید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالادماهی تن و تخم مرغ
    ● مواد لازم
    ▪ ماهی تن : یک قوطی، ۶ عدد
    ▪ تخم مرغ پخته شده سفت :
    ▪ سس مایونز : ۲ قاشق سوپخوری ،
    ▪ گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد ،
    ▪ جعفری خرد شده :
    ▪ ۲ قاشق سوپخوری ،
    ▪ آبلیمو : ۲ قاشق سوپخوری ،
    ▪ نمک و فلفل : به مقدار کافی
    ● طرز تهیه:
    روغن ماهی را کاملا" گرفته و آن را با چنگال نرم می نمائیم . آبلیمو و سبزی خرد شده و سس مایونز و کمی نمک و فلفل به آن میزنیم . تخم مرغها را از وسط به درازا دو نیم کرده ، زرده آن را خارج نموده و رنده میکنیم و زرده رنده شده را داخل مخلوط ماهی میکنیم و نصفه های سفیده تخم مرغ را با این مخلوط پر می نمائیم . گوجه فرنگی را به شکل خلال بلند و باریک بریده و روی تخم مرغها قرار میدهیم و با برگ جعفری روی آن را تزئین میکنیم .مقداری برگ کاهو در دیس چیده و تخم مرغها را روی آن قرار میدهیم .
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالادهای محبوب

    cc8553795a72c8e4b1b04530da373ecf.
    ● سالاد تن ماهی با زیتون
    ۱۴۰ گرم لوبیا سبز پخته۲، عدد گوجه فرنگی متوسط۱، عدد پیاز كوچك حلقه شده۳، عدد تخم مرغ آب پز،دوسوم پیمانه زیتون سیاه۴۲۵، گرم ماهی تن،یك چهارم پیمانه روغن زیتون۱، قاشق سوپخوری سركه سفید۱، حبه سیر كوبیده،نصف قاشق چایخوری خردل.
    هر یك از تخم مرغ ها را به ۴ قسمت تقسیم كنید و آنها را با گوجه فرنگی ها كه هر یك را ۸ قسمت برش داده اید، پیاز، لوبیا سبز، زیتون و تن ماهی در ظرف گود بزرگی بریزید.روغن زیتون، سركه، سیر و خردل را در یك شیشه كوچك در دار بریزید و خوب تكان دهید. این سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط كنید. سالاد آماده سرو است.
    ● سالاد سیب زمینی
    ۱ كیلوگرم سیب زمینی۴، عدد پیازچه خرد شده۱، عدد پیاز متوسط خرد شده۱، ساقه كرفس خرد شده،یك چهارم پیمانه سس مایونز،یك سوم پیمانه ماست ساده۳، عدد تخم مرغ آب پز۲، برش كالباس۱، قاشق چایخوری فلفل قرمز،نمك به مقدار كافی.
    سیب زمینی ها را به مكعب های ۲ سانتی متری خرد كنید یك قابلمه آب را با كمی نمك روی حرارت اجاق گاز به جوش آورید. سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بجوشند تا كاملاً پخته شوند اما فرم خود را از دست ندهند. آنها را در یك صافی خالی و آبكشی كنید.
    سیب زمینی، پیاز و كرفس را در ظرف گود بزرگی بریزید. مایونز را در ظرف دیگری با ماست مخلوط كنید و سپس به مخلوط سیب زمینی بیفزایید. تخم مرغ ها را به چهار قسمت برش دهید و كالباس را به برش های نازك نواری خرد كنید و به سالاد اضافه كنید. فلفل را با نمك كافی به سالاد بیفزایید و سرو كنید.
    ● سالاد ماكارونی
    ۳۵۰ گرم ماكارونی صدفی درشت، یك قاشق سوپخوری روغن زیتون،یك عدد هویج متوسط، یك عدد فلفل سبز دلمه ای، ۱۲۵ گرم كالباس، ۲۷۰ گرم كنسرو ذرت، دو قاشق سوپخوری خامه، یك دوم پیمانه سس سالاد فرانسوی.
    در یك قابلمه مقداری آب بریزید و روی اجاق گاز به جوش آورید. ماكارونی را در آب بریزید و بجوشانید تا مغزپخت شود. آن را در صافی خالی و آبكشی كنید. پس از آنكه آب اضافی ماكارونی گرفته شد آن را در ظرف گود بزرگی بریزید، روغن زیتون را اضافه و مخلوط كنید. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های باریك خرد كنید.
    هویج و فلفل را به همراه كالباس كه به صورت نوارهای باریك خرده كرده اید به ماكارونی اضافه كنید.خامه و سس فرانسوی را مخلوط كنید و بر روی سالاد ریخته خوب مخلوط كنید و سرو نمایید. ممكن است كالباس را در این سالاد با گوشت مرغ پخته سرد و یا ماهی تن جایگزین كنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالادی با اسم سخت و پخت راحت
    e4d125206193b27e4fd1e4ae8a2dde02.
    امروز می‌توانید با محتویات ساده یخچالتان یک سالاد ساده و خوشمزه درست کنید. این سالاد به خاطر متحویاتی که دارد می‌تواند مورد علاقه فرزندانتان نیز قرار بگیرد. سالاد «آلزارس» هر چند اسم سختی دارد اما درست کردن آن بسیار ساده است.
    ● سالاد آلزارس
    ▪ مواد لازم:
    ـ سیب‌زمینی خرد شده یک کیلو
    ـ آب مرغ یک پیمانه
    ـ لبوی رنده شده یک پیمانه
    ـ تخم‌مرغ آب پز شده ۲ عدد
    ـ خیارشور خرد شده یک پیمانه
    ـ جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
    ـ سس مایونز یک پیمانه
    ـ نمک و فلفل و آبغوره به مقدار لازم
    ▪ طرز تهیه:
    ابتدا سیب‌زمینی پخته شده را درون ظرفی ریخته، آب مرغ را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی در آب مرغ کمی بجوشد، سپس سفیده و زرده تخم مرغ آب پز شده را جداگانه رنده کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. نمک و فلفل را به همراه جعفری و آبغوره به سالاد افزوده و در پایان از لبو و خیارشور و سس مایونز برای تزئین استفاده کنید.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.