1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

>^<انــــــــــــــواع ســــــــــالاد>^<

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jul 12, 2012 در انجمن انواع سالاد و ترشی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    رنگ در یک سالاد
    f6778432995bf53ebd3a152ffe865e52.
    لازم است بدانید تنوع در درست کردن سالادها می‌تواند میز شما را در مهمانی‌ها مجلل‌تر نشان بدهد.
    یک سالاد متفاوت ل***اً پختی سخت ندارد با کمی حوصله می‌توانید حتی برای اعضای خانواده‌تان نیز سالادی متفاوت سرو کنید.
    ● مواد لازم:
    ـ سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
    ـ لوبیا چیتی پخته یک پیمانه
    ـ کالباس خرد شده ۱۰۰ گرم
    ـ پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
    ـ کاهو یک بوته
    ـ گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
    ـ تخم‌مرغ آب پز شده ۲ عدد
    ـ لبو یک عدد
    ـ سرکه و روغن زیتون یک پیمانه
    ـ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ـ فلفل دلمه‌ای یک عدد
    ● طرز تهیه:
    تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.
     
    FLOWER BUD، setareh و Admin از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سـالاد‌ مـیـوه

    32bcc8dfe1269f12606e39ab62182ffa.
    ● مواد لازم:
    ۱) یک قوطی کمپوت آناناس.
    ۲) یک عد‌د‌ موز، پرتقال، نارنگی، سیب، کیوی ( د‌ر صورت موجود‌ بود‌ن، میوه‌های فصل).
    ۳) کمی آب پرتقال.
    ● طرز تهیه :
    میوه‌ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد‌ کرد‌ه و آب کمپوت یا آب پرتقال ( د‌ر صورت نبود‌ کنستانتره) را اضافه می‌کنیم، همه مواد‌ را د‌ر کاسه‌ای ریخته و مخلوط می‌کنیم. می توانیم با این سالاد‌ د‌ر مهمانی‌ها از میهمانان، پذیرایی کنیم. تهیه این سالاد‌، هنگامی که میوه‌های د‌رشت برای پذیرایی د‌ر منزل موجود‌ نیست یا به مقد‌ار کم وجود‌ د‌ارد‌، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات است، رفع عطش می‌کند‌ و بسیار لذیذ است.
    اگر مطابق د‌ستور فوق عمل کرد‌ید‌ و این سالاد‌ به ذائقه شما ترش آمد‌، می‌توانید‌ کمی شکر نیز به آن اضافه کنید‌.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  3. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد بادام
    7960bfcf0b803c9b45be8485927785aa.
    ● مواد لازم:
    ▪ سینه مرغ پخته شده ۵۰۰ گرم
    ▪ هویج ۲ عدد پخته و ریز شده
    ▪ پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
    ▪ نخودفرنگی ۱ پیمانه
    ▪ سس مایونز ۱ پیمانه
    ▪ زیتون ۱ پیمانه
    ▪ جعفری ۳ قاشق غ
    ▪ سیب‌زمینی ۵۰۰ گرم
    ▪ خیارشور ۲۰۰ گرم
    ▪ آبلیمو ۲ قاشق غ
    ▪ روغن مایع ۲ قاشق غ
    ▪ بادام ۴۰۰ گرم
    ● طرز تهیه:
    سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کرده و چرخ کنید، سپس گوشت مرغ رشته رشته شده را به همراه پیاز، نخودفرنگی، هویج و جعفری به سیب‌زمینی اضافه کنید.
    در ظرف دیگری سس مایونز را به همراه روغن مایع، نمک، آبلیمو یا سرکه کمی رقیق کرده و به محتویات سالاد اضافه کنید. دقت کنید تمام سطح سالاد باید به سس آغشته شود تا سالاد قدری شل شود، سپس زیتون را به مواد افزوده، تمام سطح سالاد را با بادام در اشکال مختلف آرایش دهید.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد اسفناج

    bf3d90899b9fb9e47883e445ae7a24ae.
    ● مواد لازم برای تهیه سالاد :
    ▪ اسفناج تازه نیم كیلو
    ▪ كلم برگ قرمز یك عدد متوسط
    ▪ پیاز یك عدد متوسط
    ▪ برگه ی زردآلو یك دوم فنجان
    ▪ مغز تخمه ی آفتابگردان یك فنجان
    ▪ نمك به مقدار كم
    ● مواد لازم برای سس سالاد :
    ▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ ریحان تازه ی ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ سیر( رنده شده) ۲-۱ حبه( در صورت تمایل)
    ▪ آب انار شیرین ۲ قاشق غذاخوری
    ● طرز تهیه :
    برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد كنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید.
    كلم قرمز را به صورت خلالی باریك ببرید و یا رنده كنید ، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی جوند.
    سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه كنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یكدیگر مخلوط شوند.
    برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سركه سیب یا آبغوره نیز استفاده كنید ) را با هم مخلوط كنید. كمی نمك بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه كم و یا زیاد كنید.
    بعد از اینكه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه كنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط كرده و سپس سرو كنید.
    ۱) این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد كم خون یا دچار فقر آهن و كسانی كه ضعف بدنی دارند یا حتی دچار ریزش مو هستند بسیار مفید می باشد.
    ۲) به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیك برای خانم های باردار مناسب است ، ولی اسید فولیك در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.
    ۳) اسفناج به علت دارا بودن آنتی اكسیدان ها، با سرطان و تصلب شرائین مقابله می كند.
    ۴) اسفناج خام به علت دارا بودن فیبر روده را فعال و تخلیه می كند.
    ۵) بیماران كلیوی باید از خوردن اسفناج خودداری كنند ، زیرا به علت دارا بودن اسید اكسالیك، با كلسیم تركیب شده و سنگ كلیه را به وجود می آورد.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  5. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد الویه
    4b28ab8348a49f0bb614ed2c29a63bf2.
    ● مواد لازم
    ▪ سینه مرغ متوسط یك عدد
    ▪ سیب زمینی ۷۵۰ گرم
    ▪ خیار شور ۲۰۰ گرم
    ▪ نخود سبز یك قوطی
    ▪ تخم مرغ آب پزشده سفت ۴ عدد
    ▪ هویج آب پز ۲ عدد
    ▪ پیاز متوسط یك عدد
    ▪ خامه نصف فنجان
    ▪ سس مایونز ۲فنجان
    ▪ سركه یا آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری
    ▪ روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
    ▪ نمك و فلفل به قدردلخواه
    ● طرز تهیه:
    سینه مرغ را با پیاز، هویج، ۲ قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد می كنیم. بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می كنیم.
    ● نكات تغذیه ای:
    این غذا به راحتی تهیه شده و به صورت سرد سرو می شود. بنابراین به عنوان ساندویچ برای زنگ تفریح كودكان در مدرسه می تواند مورد استفاده قرار گیرد. این غذا به علت دارا بودن مرغ و تخم مرغ از لحاظ پروتئینی غنی است و برای رشد كودكان مناسب است. همچنین به علت اینكه حاوی سبزیجات مختلفی است از لحاظ تأمین ویتامین ها مفید است.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  6. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد‌ الویه رژیمی
    5f7978fc437a919ab4b78b2ba618884c.
    ● ‎مواد‌ لازم‎:
    ▪ ‎تخم مرغ آب پز، ۱عد‌د‌
    ▪ سینه مرغ پخته شد‌ه، ۱ عد‌د‌
    ▪ نخود‌ فرنگی،هویج خرد‌ شد‌ه و ذرت پخته شد‌ه، ۱ پیمانه
    ▪ خیارشور خرد‌ شد‌ه، نصف لیوان
    ▪ ماست کم چرب، ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
    ▪ روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری
    ▪ نمک و فلفل و آبلیمو، به مقد‌ار لازم
    ● طرز تهیه‎:
    سپس روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرد‌ه، خوب مخلوط کرد‌ه و به مد‌ت ۳۰ د‌قیقه رها می‌کنیم تا جا بیفتد‌. سپس روی آن را با گوجه فرنگی تازه، جعفری و نخود‌ فرنگی تزیین می‌کنیم.‏میزان کالری: ۵۰۰ کالری ‎تخم مرغ آب پز را خرد‌ کرد‌ه، سپس سینه مرغ را به صورت نگینی خرد‌ می‌کنیم و با خیارشور و سبزیجات پخته و خرد‌ شد‌ه مخلوط می‌کنیم.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  7. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد انار
    397c54092fb8f880267c389a01204b97.
    ● مواد لازم:
    ▪ لوبیاچیتی پخته شده؛ یک لیوان
    ▪ خیارشور؛ یک لیوان
    ▪ فلفل دلمه‌ای؛ ۳ عدد
    ▪ نمک؛ به میزان لازم
    ▪ کلم بزرگ سفید؛ یک و نیم لیوان
    ▪ آبلیمو؛ ۳ قاشق غذاخوری
    ▪ کلم بزرگ قرمز؛ نیم‌لیوان
    ▪ شکر؛ یک قاشق مرباخوری
    ▪ کاهو خرد شده؛ یک عدد بزرگ
    ▪ روغن مایع؛ دو قاشق غذاخوری
    ▪ سیب‌زمینی پخته؛ ۳ عدد متوسط
    ▪ تخم‌مرغ پخته؛ دو عدد
    ▪ انار؛ دو لیوان
    ▪ سس مایونز؛ یک لیوان
    ● طرز تهیه:
    تمام مواد پختنی را می‌ریزیم و بقیه مواد را به صورت ریز خرد می‌کنیم. کاهو و برگ کلم‌ها کمی باید درشت خُرد شود. سس، آبلیمو، نمک و روغن مایع را در ظرف سس می‌ریزیم و سیب‌زمینی را در آن مخلوط می‌کنیم.
    بقیهٔ مواد را هم در کاسه می‌ریزیم و خوب به آرامی از یک طرف به هم می‌زنیم. دو عدد تخم‌مرغ پخته شده را برای تزئین به‌صورت حلقه روی سالاد می‌چینیم و وسط آن را با یک گوجه‌فرنگی که به صورت گل رز پیچیده‌ایم، تزئین می‌کنیم.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  8. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد پاستا
    136ab7e0e190ed11e2b3c3028a21e6ff.
    ● مواد لازم:
    ▪ پاستای فرمی=۳۰۰ گرم
    ▪ لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم
    ▪ پیاز قرمز=۱ عدد
    ▪ فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد
    ▪ زیتون سیاه=۵ عدد
    ▪ سس خردل=۳ قاشق غذاخوری
    ▪ ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری
    ▪ سرکه=۱ قاشق چایخوری
    ▪ روغن زیتون=۳ قاشق چایخوری
    ▪ پودر پونه=۱ قاشق چایخوری
    ▪ نمک و فلفل=بمقدار دلخواه
    ● طرز تهیه:
    ▪ پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
    ▪ لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
    ▪ فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
    ▪ برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
    ▪ سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
    ▪ زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  9. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد پاستابا قارچ و فلفل دلمه ای کبابی

    39f5fa3ba50841c17b7adc1c4ea1a130.
    ●مواد لازم برای ۶ نفر
    ۱ـ فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
    ۲ـ فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
    ۳ـ فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی ۱ عدد
    ۴ـ پاستای حلزونی ۳۵۰ گرم
    ۵ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    ۶ـ سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری
    ۷ـ آب گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده) ۵ قاشق غذاخوری
    ۸ـ ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    ۹ـ پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
    ۱۰ـ قارچ معمولی ۱۷۵ گرم
    ۱۱ـ قارچ صدفی ۱۷۵ گرم (قارچ های پهن بزرگ به اندازه نعلبكی)
    ۱۲ـ لوبیا سبز ۴۰۰ گرم (پخته و آبكشی شده)
    ۱۳ـ كشمش طلایی - زرد سه چهارم پیمانه
    ۱۴ـ پیازچه خرد شده ۱ دسته
    ۱۵ـ نمك و فلفل سیاه مقداری
    ●طرز تهیه
    فر را از قبل روشن وفلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم كنید و روی صفحه میله ای فر قرار دهید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا كاملاً كبابی و نرم شوند . در این حالت پوستشان چروك و كمی سوخته می شود سپس روی آنها را با یك پارچه تمیز نم دار بپوشانید و در جایی قرار دهید تا سرد شوند.
    سپس پاستاها را در یك ظرف آبجوش و نمك قرار دهید و اجازه دهید تا پاستاها نرم و پخته شوند و سپس آبكشی كنید.روغن، سركه، آب گوجه فرنگی، ریحان و آویشن را به پاستای گرم اضافه و مخلوط كنید.پوست نرم شده و سوخته فلفل دلمه ای را از آنها جدا كنید و آنها را به صورت باریك و بلند ببرید و به پاستا اضافه كنید.
    می توانید قارچ ها را كمی تفت دهید در مقدار كمی كره و یا اینكه آنها را نیز مانند فلفل دلمه ای در فر قرار دهید تا كبابی و پخته شوند. سپس قارچ ها، لوبیا سبز، كشمش و پیازچه ها را به همراه نمك و فلفل به پاستا اضافه و سرو كنید. در صورت دلخواه می توانید روی ظرف را با یك پلاستیك بپوشانید و در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن سرو كنید.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  10. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    سالاد پرتقال و پیاز

    ed9944af5feee3b64fcb88c00effa8c8.
    در نظر اغلب ما سالاد، ترکیبی از سبزیجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه‌فرنگی، خیار و مانند اینهاست.
    اگر می‌خواهید در این سرمای زمستان بدنتان در مقابل بیماری‌های فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شده‌اید، این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش می‌دهیم که مانند سالادهای رایج میوه‌ای، تنها از مخلوطی از میوه‌ها تشکیل نشده است بلکه ترکیبی است از مرکبات و سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا و... که در دستور آن خواهید دید.
    این سالاد سرشار از ویتامین C بوده و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    ▪ ۴ عدد پرتقال ریز
    ▪ ۲ عدد نارنگی
    ▪ ۲ عدد پیاز
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری زیره
    ▪ یک قاشق چای‌‌خوری پودر فلفل سیاه
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
    ▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    ▪ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال
    ● طرز تهیه:
    ۱) پوست پرتقال‌ها و نارنگی‌ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه‌دار از مقطع با قطر نیم سانتی‌متری حلقه‌حلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست‌ بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه‌حلقه خرد کنید.
    ۲) ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش‌های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه‌های پیاز را روی آنها بریزید.
    پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد‌شده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
    به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می‌افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
    ۳ ) پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون‌سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش‌جان کنید.
     
    setareh و Admin از این پست تشکر کرده اند.