• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

املت ماهی ، یک غذای خوشمزه و راحت !

  • شروع کننده موضوع mashal
  • تاریخ شروع

mashal

✔❤ مهســــــا ❤✔
همراه انجمن
ارسال ها
6,194
لایک ها
10,264
#1
املت ماهی
بر خلاف ماهی سالمون دودی سنتی , این ماهی در محیطی داغ دودی می شود و در نتیجه گوشت ماهی معمولا پخته شده اما طعم و مزه دودی بسیار خوبی دارد .
مواد لازم :
کره : 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ کمی زده شده : 8 عدد
خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
ماهی سالمون دودی پوست کنده و بدون استخوان و خرد شده : 225 گرم
مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نان گرد ( ساندویچی ) نصف شده : 4 عدد
کره اضافه جهت مالیدن روی نان : مقداری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پیاز کوهی خرد شده جهت تزیین : مقداری
برش های لیمو جهت سرو : مقداری

طرز تهیه :
1. کره را در قابلمه بزرگی آب نمایید و وقتی شروع به کف کردن نمود , تخم مرغ ها را اضافه نمایید . بگذارید برای چند لحظه بماند تا تخم مرغ ها شروع به سفت شدن نمایند . سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند . یک دقیقه صبر نمایید , سپس دوباره این کار را تکرار نمایید .

5defc91800244db93a40d7f4c06adadd.jpg

2. قبل از پخت همه تخم مرغ ها , خامه ,ماهیسالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا در هم آمیخته شوند . مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند .
3. در همین فاصله , هر دو طرف نان گرد را تست نمایید . اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید . دو نصفه نان تست شده , درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید .
4. وقتی تخم مرغ ها پختند , آن ها را روی نان ها تقسیم نمایید . روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید و به آن ادویه اضافه نمایید . املت ماهی سالمون دودی را گرم , همراه برش های لیمو سرو نمایید .

توصیه سرآشپز :
اگر در پیدا نمودن این نوع ماهی سالمون دودی مشکل دارید , می توانیدماهیدودی معولی را جایگزین آن نمایید
 

پیوست ها

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#2
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا