1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

اسپاگتی با سس مارنیارا

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم:
    برای 4 نفر:
    روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
    سیر بزرگ و خرد شده=1 حبه
    گوجه فرنگی=1 کیلو
    رب گوجه فرنگی=4/1 فنجان
    ریحان خرد شده=2/1 قاشق غذاخوری
    پونه کوهی=2/1 قاشق غذاخوری
    ماکارونی=نیم کیلو
    جعفری خرد شده=2/1 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه=بمقدار لازم


    طرزتهيه
    روغن را در ظرفی داغ کرده سپس سیر را در آن سرخ کنید. گوجه فرنگی ها را رنده کرده در آن ریخته و هم بزنید.
    هنگامی که گوجه فرنگی ها کمی تغییر رنگ دادند سایر مواد(به جز جعفری و ماکارونی و فلفل)را به ان اضافه کرده و به مدت 35 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.


    حرارت باید به گونه ای باشد که سس به جوش نیاید.ماکارونی ها را طبق دستور پخت روی پاکت بپزید تا زمانی که مغز ماکارونی ها پخته شود.مواظب باشید ماکارونی ها له نشوند.سپس آن را آبکش کرده و پس از اینکه آب آن کاملا رفت کمی از ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی آن را سس بریزید.بقیه ماکارونی ها را هم در قابلمه ریخته و سس را با آن مخلوط کنید.سپس قابلمه را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.
     
    ★SARINA★ از این پست تشکر کرده است.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447